Povezane vesti

Novosadski aktivista Milan Čanak tvrdi da ga je MUP proglasio “opasnim po bezbednost”

Novosadski aktivista Milan Čanak tvrdi da ga je MUP proglasio “opasnim po bezbednost”

Serbian News Media pre 2 sata
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je “opasna po bezbednost sebe i okoline”. “Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život

Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život

Novi magazin pre 3 sata
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »

N1 Info pre 4 sati
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijse uprave… »

Radio 021 pre 3 sata
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijse uprave… »

Nedeljnik pre 4 sati
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je „opasna po bezbednost sebe i okoline“. „Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Aktivista Milan Čanak: „MUP me proglasio osobom opasnom po okolinu, što je direktna pretnja po moj život“

Aktivista Milan Čanak: „MUP me proglasio osobom opasnom po okolinu, što je direktna pretnja po moj život“

Nova pre 4 sati
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". „Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »

Vesti dana »