Povezane vesti
Novosadski aktivista Milan Čanak tvrdi da ga je MUP proglasio “opasnim po bezbednost”
Serbian News Media 21.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je “opasna po bezbednost sebe i okoline”. “Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život
Novi magazin 21.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život
N1 Info 21.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijse uprave… »
Radio 021 21.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijse uprave… »
Aktivista Milan Čanak: „MUP me proglasio osobom opasnom po okolinu, što je direktna pretnja po moj život“
Nova 21.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". „Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Nedeljnik 21.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je „opasna po bezbednost sebe i okoline“. „Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Vesti dana »
Uživo Rusija: Izgubili su; Ukrajinci zasuti artiljerijom i navođenim bombama FOTO/VIDEO
B92 pre 21 minutajoš 24 povezane
Preliminarni rezultati izbora na Kosovu: Samoopredeljenju 49,30 odsto glasova, Srpskoj listi 4,74 odsto
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 12 povezanih
Tokom dana malo toplije uz slab i umeren vetar: Najviša temperatura do devet stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 12 povezanih
PSG i NPS: Slobodni mediji i slobodni izbori ključni za uspostavljanje pravne države
Beta pre 26 minutajoš 4 povezane