Povezane vesti

Gosti Utiska nedelje: Vlast je u odlasku, a mi ne smemo da dozvolimo da u tom odlasku dođe do prolivanja krvi

Gosti Utiska nedelje: Vlast je u odlasku, a mi ne smemo da dozvolimo da u tom odlasku dođe do prolivanja krvi

N1 Info pre 5 sati
Studenti i dekani koji su učestovali u Utisku nedelje poručili su da "nema nazad u borbi akademaca i građana koja traje mesecima", prenosi Nova.rs. Studenti Nikolina Sinđelić i Dušan Cvetković, koje su policajci predvođeni Markom Kričkom tukli u garaži… »
„Vlast je u odlasku, a mi ne smemo da dozvolimo da u tom odlasku dođe do prolivanja krvi“: Gosti Utiska nedelje poručuju da…

„Vlast je u odlasku, a mi ne smemo da dozvolimo da u tom odlasku dođe do prolivanja krvi“: Gosti Utiska nedelje poručuju da…

Nova pre 6 sati
Studenti i dekani koji su učestovali u Utisku nedelje poručili su da "nema nazad u borbi akademaca i građana koja traje mesecima". Studenti Nikolina Sinđelić i Dušan Cvetković, koje su policijaci predvođeni Markom Kričkom tukli u garaži Vlade Srbije… »
Dekanka FPN: Univerzitet ne sedi skrštenih ruku, EU ne sme da ćuti

Dekanka FPN: Univerzitet ne sedi skrštenih ruku, EU ne sme da ćuti

Nedeljnik pre 6 sati
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević izjavila je danas da očekuje da će vlasti u Srbiji nastaviti da pokušavaju da otpor građana slome represijom, da domaći univerziteti po tom pitanju „ne sede skrštenih ruku“, kao i da Evropska unija mora… »
Dekanka FPN-a: Vlast pokušava represijom da slomi otpor, EU mora da reaguje

Dekanka FPN-a: Vlast pokušava represijom da slomi otpor, EU mora da reaguje

Serbian News Media pre 6 sati
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević izjavila je danas da očekuje da će vlasti u Srbiji nastaviti da pokušavaju da otpor građana slome represijom, da domaći univerziteti po tom pitanju “ne sede skrštenih ruku”, kao i da Evropska unija mora… »

Vesti dana »