Povezane vesti
"Tog glumca nisam viđala ni na televiziji, a kamoli uživo": Oglasila se supruga ubijenog taksiste
Mondo pre 22 dana
"Još uvek smo svi u šoku i ne možemo da verujemo da je ubijen, a ne znamo ni zbog čega", ovim potresnim rečima započela je bolnu ispovest Slađana, supruga ubijenog taksiste u Čačku. Za ubistvo su okrivljeni njegov brat R. J. i još jedno lice za kojim… »
Misterija trećeg čoveka - ključan je, a nestao bez traga! Detalji iz istrage ubistva taksiste Dejana u Čačku: Evo šta su…
Kurir pre 22 dana
Uznemirenost među građanima raste, jer policija već četiri dan traga za trećim učesnikom tuče, čiji identitet javnosti nije poznat. Dvojica osumnjičenih, glumac Vladimir Jocović (35) i njegov brat R.J. (33) u Čačku poznat pod nadimkom "Krompir" se nalaze… »
Oglasila se supruga ubijenog taksiste: Moj Dejan mrava ne bi zgazio, još ne znam zašto su ga ubili
Morava info pre 22 dana
ČAČAK – “Dejan je bio divan muž, izuzetan otac, čovek koji ne bi mrava zgazio. Još uvek smo svi u šoku i ne možemo da verujemo da je ubijen, a ne znamo ni zbog čega“. Ovim rečima započinje bolnu ispovest Slađana, supruga taksiste Dejana S. iz Čačka koji… »
Detalji ubistva u Čačku Glumac nikada nije osuđivan, a njegov brat jeste
Alo pre 23 dana
Poznati glumac Vladimir Jocović (35), direktor Kraljevačkog pozorišta, i njegov brat R. J. (33), koji su uhapšeni zbog sumnje da su u četvrtak u Čačku ubili taksistu Dejana Stanića (50) u jednoj kafani, saslušani su u subotu zbog tog zločina, a glumac je… »
Vesti dana »

Od danas lakša otplata kredita za stan! Evo kako će izgledati nove olakšice za izmirenje dugovanja bankama
Blic pre 52 minutajoš 4 povezane

Egipatski timovi u Gazi rade na pronalaženju tela izraelskih talaca
Telegraf pre 5 satijoš 6 povezanih

Tramp: Zelenski dolazi kod mene u petak, želi "tomahavk" – razočaran sam u Putina
RTS pre 1 satjoš 2 povezane