Povezane vesti

Misterija trećeg čoveka - ključan je, a nestao bez traga! Detalji iz istrage ubistva taksiste Dejana u Čačku: Evo šta su…

Misterija trećeg čoveka - ključan je, a nestao bez traga! Detalji iz istrage ubistva taksiste Dejana u Čačku: Evo šta su…

Kurir pre 7 minuta
Uznemirenost među građanima raste, jer policija već četiri dan traga za trećim učesnikom tuče, čiji identitet javnosti nije poznat. Dvojica osumnjičenih, glumac Vladimir Jocović (35) i njegov brat R.J. (33) u Čačku poznat pod nadimkom "Krompir" se nalaze… »
Oglasila se supruga ubijenog taksiste: Moj Dejan mrava ne bi zgazio, još ne znam zašto su ga ubili

Oglasila se supruga ubijenog taksiste: Moj Dejan mrava ne bi zgazio, još ne znam zašto su ga ubili

Morava info pre 6 sati
ČAČAK – “Dejan je bio divan muž, izuzetan otac, čovek koji ne bi mrava zgazio. Još uvek smo svi u šoku i ne možemo da verujemo da je ubijen, a ne znamo ni zbog čega“. Ovim rečima započinje bolnu ispovest Slađana, supruga taksiste Dejana S. iz Čačka koji… »
Detalji ubistva u Čačku Glumac nikada nije osuđivan, a njegov brat jeste

Detalji ubistva u Čačku Glumac nikada nije osuđivan, a njegov brat jeste

Alo pre 8 sati
Poznati glumac Vladimir Jocović (35), direktor Kraljevačkog pozorišta, i njegov brat R. J. (33), koji su uhapšeni zbog sumnje da su u četvrtak u Čačku ubili taksistu Dejana Stanića (50) u jednoj kafani, saslušani su u subotu zbog tog zločina, a glumac je… »

Vesti dana »