Povezane vesti

"Kako je moguće da sam muža izazivala da me tuče?": Anabela je govorila o nasilju koje je pretrpela

"Kako je moguće da sam muža izazivala da me tuče?": Anabela je govorila o nasilju koje je pretrpela

Mondo pre 11 sati
Anabela Atijas tvrdi da su njen bivši suprug Gagi, ćerka Luna i zet Marko Miljković bili veoma blizu toga da se nađu u crnoj hronici zbog sukoba koji su imali tokom učešća u rijaliti programima, gde su njihovi konflikti često bili izloženi milionskom… »
"Hteli smo da se poubijamo" Anabelu Gagi lešio od batina, u rijalitiju je linčovali, a sa Andrejom preživljavala agoniju zbog…

"Hteli smo da se poubijamo" Anabelu Gagi lešio od batina, u rijalitiju je linčovali, a sa Andrejom preživljavala agoniju zbog…

Kurir pre 12 sati
Anabela Atijas kaže da su njen bivši suprug Gagi, ćerka Luna i zet Marko Miljković bili na ivici da završe na stranama crne hronike u vreme kad su se u rijalitiju svađali pred milionskim auditorijumom. Naime, Anabela tvrdi da je danas sve ono ružno iza… »
"Hteli smo da se poubijamo": Anabela Atijas otkrila kada je bila na samom dnu, a ovako danas gleda na svađe sa Gagijem i…

"Hteli smo da se poubijamo": Anabela Atijas otkrila kada je bila na samom dnu, a ovako danas gleda na svađe sa Gagijem i…

Blic pre 14 sati
Anabela Atijas kaže da su njen bivši suprug Gagi, ćerka Luna i zet Marko Miljković bili na ivici da završe na stranama crne hronike u vreme kad su se u rijalitiju svađali pred milionskim auditorijumom, odnosno u rijaliti programima. Naime, Anabela tvrdi… »

Vesti dana »