Povezane vesti
„Marvelove“ zvezde stale u odbranu Džimija Kimela: Jačaju pozivi na bojkot „Diznija“
Nova pre 26 dana
Holivudske zvezde Mark Rafalo, Pedro Paskal, Marisa Tomej i Tatijana Maslani, kao i bivši direktor Diznija Majkl Ajzner, javno su osudili suspenziju Džimija Kimela, pozivajući na odbranu slobode govora i prava na satiru zbog njegovog govora povodom… »
Ko je udovica Čarlija Kirka
Politika pre 27 dana
Nakon tragičnog ubistva Čarlija Kirka, osnivača i frontmena konzervativne organizacije „Prekretnica USA” (Turning Point USA), američka javnost se našla pred pitanjem ko će nastaviti njegovu misiju. Odgovor je dala njegova udovica, Erika, koja je samo… »
Erika Kirk: Odgovor na mržnju nije mržnja. Tramp: Ja mrzim svoje neprijatelje
Nova pre 27 dana
Na komemoraciji za Čarlija Kirka u Arizoni, njegova supruga Erika Kirk i bivši američki predsednik Donald Tramp izrekli su poruke koje su privukle veliku pažnju javnosti. „Moje srce je slomljeno, ali ja opraštam. Moj muž, Čarli, želeo je da spasi mlade… »
Udovica Čarlija Kirka: Opraštam ubici
Pravda pre 27 dana
Na emotivnom obraćanju na javnoj komemoraciji u Arizoni, udovica desničarskog aktiviste Čarlija Kirka poručila je da oprašta čoveku optuženom da je ubio njenog supruga. - Moj muž je želeo da spasava mlade muškarce, baš poput onoga koji mu je oduzeo… »
Udovica Čarlija Kirka na skupu u čast njenog supruga: Opraštam ubici
Telegraf pre 27 dana
"Odgovor na mržnju nije mržnja" Na emotivnom obraćanju na javnoj komemoraciji u Arizoni, udovica desničarskog aktiviste Čarlija Kirka poručila je da oprašta čoveku optuženom da je ubio njenog supruga. "Moj muž je želeo da spasava mlade muškarce, baš… »
Vesti dana »

Prvi snimci haosa u Parizu! Policija opkolila zgradu Luvra, ljudi u panici evakuisani: Ukradeni Napoleonovi dragulji vredni milione (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 25 povezanih

Spremite se, biće svega! Evo kako nas vreme čeka narednih dana, oglasio se RHMZ: Sunce, mraz, košava, kiša...
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

'Bez kraljeva': Milioni ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
BBC News pre 3 satajoš 20 povezanih