Повезане вести

„Марвелове“ звезде стале у одбрану Џимија Кимела: Јачају позиви на бојкот „Дизнија“

„Марвелове“ звезде стале у одбрану Џимија Кимела: Јачају позиви на бојкот „Дизнија“

Нова 22.09.2025
Холивудске звезде Марк Рафало, Педро Паскал, Мариса Томеј и Татијана Маслани, као и бивши директор Дизнија Мајкл Ајзнер, јавно су осудили суспензију Џимија Кимела, позивајући на одбрану слободе говора и права на сатиру због… »
Ко је удовица Чарлија Кирка

Ко је удовица Чарлија Кирка

Политика 22.09.2025
Након трагичног убиства Чарлија Кирка, оснивача и фронтмена конзервативне организације „Прекретница УСА” (Турнинг Поинт УСА), америчка јавност се нашла пред питањем ко ће наставити његову мисију. Одговор је дала његова… »
Ерика Кирк: Одговор на мржњу није мржња. Трамп: Ја мрзим своје непријатеље

Ерика Кирк: Одговор на мржњу није мржња. Трамп: Ја мрзим своје непријатеље

Нова 22.09.2025
На комеморацији за Чарлија Кирка у Аризони, његова супруга Ерика Кирк и бивши амерички председник Доналд Трамп изрекли су поруке које су привукле велику пажњу јавности. „Моје срце је сломљено, али ја опраштам. Мој муж, Чарли… »
Удовица Чарлија Кирка: Опраштам убици

Удовица Чарлија Кирка: Опраштам убици

Правда 22.09.2025
На емотивном обраћању на јавној комеморацији у Аризони, удовица десничарског активисте Чарлија Кирка поручила је да опрашта човеку оптуженом да је убио њеног супруга. - Мој муж је желео да спасава младе мушкарце, баш попут… »
Удовица Чарлија Кирка на скупу у част њеног супруга: Опраштам убици

Удовица Чарлија Кирка на скупу у част њеног супруга: Опраштам убици

Телеграф 22.09.2025
"Одговор на мржњу није мржња" На емотивном обраћању на јавној комеморацији у Аризони, удовица десничарског активисте Чарлија Кирка поручила је да опрашта човеку оптуженом да је убио њеног супруга. "Мој муж је желео да спасава… »

Вести дана »