Povezane vesti

Ko je udovica Čarlija Kirka

Ko je udovica Čarlija Kirka

Politika pre 1 sat
Nakon tragičnog ubistva Čarlija Kirka, osnivača i frontmena konzervativne organizacije „Prekretnica USA” (Turning Point USA), američka javnost se našla pred pitanjem ko će nastaviti njegovu misiju. Odgovor je dala njegova udovica, Erika, koja je samo… »
Erika Kirk: Odgovor na mržnju nije mržnja. Tramp: Ja mrzim svoje neprijatelje

Erika Kirk: Odgovor na mržnju nije mržnja. Tramp: Ja mrzim svoje neprijatelje

Nova pre 1 sat
Na komemoraciji za Čarlija Kirka u Arizoni, njegova supruga Erika Kirk i bivši američki predsednik Donald Tramp izrekli su poruke koje su privukle veliku pažnju javnosti. „Moje srce je slomljeno, ali ja opraštam. Moj muž, Čarli, želeo je da spasi mlade… »
Udovica Čarlija Kirka: Opraštam ubici

Udovica Čarlija Kirka: Opraštam ubici

Pravda pre 3 sata
Na emotivnom obraćanju na javnoj komemoraciji u Arizoni, udovica desničarskog aktiviste Čarlija Kirka poručila je da oprašta čoveku optuženom da je ubio njenog supruga. - Moj muž je želeo da spasava mlade muškarce, baš poput onoga koji mu je oduzeo… »
Udovica Čarlija Kirka na skupu u čast njenog supruga: Opraštam ubici

Udovica Čarlija Kirka na skupu u čast njenog supruga: Opraštam ubici

Telegraf pre 4 sati
"Odgovor na mržnju nije mržnja" Na emotivnom obraćanju na javnoj komemoraciji u Arizoni, udovica desničarskog aktiviste Čarlija Kirka poručila je da oprašta čoveku optuženom da je ubio njenog supruga. "Moj muž je želeo da spasava mlade muškarce, baš… »

Vesti dana »