Povezane vesti
„Marvelove“ zvezde stale u odbranu Džimija Kimela: Jačaju pozivi na bojkot „Diznija“
Nova 22.09.2025
Holivudske zvezde Mark Rafalo, Pedro Paskal, Marisa Tomej i Tatijana Maslani, kao i bivši direktor Diznija Majkl Ajzner, javno su osudili suspenziju Džimija Kimela, pozivajući na odbranu slobode govora i prava na satiru zbog njegovog govora povodom… »
Ko je udovica Čarlija Kirka
Politika 22.09.2025
Nakon tragičnog ubistva Čarlija Kirka, osnivača i frontmena konzervativne organizacije „Prekretnica USA” (Turning Point USA), američka javnost se našla pred pitanjem ko će nastaviti njegovu misiju. Odgovor je dala njegova udovica, Erika, koja je samo… »
Erika Kirk: Odgovor na mržnju nije mržnja. Tramp: Ja mrzim svoje neprijatelje
Nova 22.09.2025
Na komemoraciji za Čarlija Kirka u Arizoni, njegova supruga Erika Kirk i bivši američki predsednik Donald Tramp izrekli su poruke koje su privukle veliku pažnju javnosti. „Moje srce je slomljeno, ali ja opraštam. Moj muž, Čarli, želeo je da spasi mlade… »
Udovica Čarlija Kirka: Opraštam ubici
Pravda 22.09.2025
Na emotivnom obraćanju na javnoj komemoraciji u Arizoni, udovica desničarskog aktiviste Čarlija Kirka poručila je da oprašta čoveku optuženom da je ubio njenog supruga. - Moj muž je želeo da spasava mlade muškarce, baš poput onoga koji mu je oduzeo… »
Udovica Čarlija Kirka na skupu u čast njenog supruga: Opraštam ubici
Telegraf 22.09.2025
"Odgovor na mržnju nije mržnja" Na emotivnom obraćanju na javnoj komemoraciji u Arizoni, udovica desničarskog aktiviste Čarlija Kirka poručila je da oprašta čoveku optuženom da je ubio njenog supruga. "Moj muž je želeo da spasava mlade muškarce, baš… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 30 povezanih
Poginuli svi članovi posade u padu NATO aviona: Užasna nesreća blizu granice sa Rusijom
Mondo pre 3 satajoš 36 povezanih
Dijana Hrka deseti dan štrajkuje glađu, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara
RTS pre 2 satajoš 43 povezane
NIS-u curi vreme, Rusi i Amerikanci pregovaraju o menadžment strukturi
RTS pre 46 minutajoš 53 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 35 minutajoš 86 povezanih