Povezane vesti
Priji stigla dirljiva čestitka za 30. rođendan: Dan kad mi je Bog dao najlepši dar
Story pre 28 minuta
Muzička zvezda Aleksandra Prijović danas slavi svoj jubilarni, trideseti rođendan, a čestitke joj stižu sa svih strana još od kasnih večernjih sati. Popularna pevačica, koja je tokom protekle decenije izgradila zavidnu karijeru i osvojila publiku širom… »
Prijina svekrva objavila njihovu zajedničku fotku: Filipova mama grli snajku, ne krije koliko je ponosna na nju
Blic pre 2 sata
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja 30. rođendan, a čestitke joj stižu sa svih strana. Među onima koji su Aleksandri Prijović prvi poželeli sve najlepše je i njena svekrva Zorica Nakić koja joj se obratila i putem Instagrama. Ona je objavila… »
Nju svekrva prosto obožava! Filipova majka objavila fotografijju sa snajkom - ne krije koliko je ponosna na nju (foto)
Kurir pre 1 sat
Pevačica Aleksandra Prijović danas slavi 30. rođendan, a među mnogobrojnim čestitkama koje je dobila našla se i ona od njene svekrve Zorice Nakić. Zorica je povodom njenog rođendana podelila fotografiju na Instagramu na kojoj se Aleksandri s ljubavlju… »
Aleksandra Prijović slavi 30. rođendan: Od majke dobila najemotivniju čestitku
Svet & Skandal pre 2 sata
Rođendan Aleksandre Prijović je 22. septembra Pevačičaca Aleksandra Prijović danas proslavlja 30. rođendan, a tim povodom na društvenim mrežama su počele da se nižu čestitke. Najemotivnija je ona koju je Prija dobila od majke Borke. – Draga moja kćeri… »
Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović: Majka Borka se oglasila emotivnim rečima i raznežila javnost
Mondo pre 3 sata
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a tim povodom se oglasila njena majka Borka na svom Instagram profilu. Pogledajte fotografije Aleksandre Prijović: Borka je emotivnim rečima čestitala svojoj mezimici jubilarni, 30… »
"Danas je dan kad mi je Bog poslao najlepši dar..." Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović, čestitke samo stižu
Kurir pre 3 sata
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a ovim povodom se oglasila njena majka Borka Mihajlović emotivnim rečima. Naime, objavila je zajedničku fotografiju sa svojom naslednicom i uputila joj najlepše reči za rođendan. - Draga… »
„Dan kad mi je Bog dao najlepši dar“: Aleksandra Prijović danas puni 30 godina, oglasila se njena majka (FOTO)
Nova pre 3 sata
Popularna pevačica danas slavi 30. rođendan, a tim povodom se na društvenim mrežama oglasila njena majka Borka. Borka Mihajlović objavila je zajedničku sliku sa naslednicom i obratila joj se emotivnim rečima: „Draga moja kćeri, danas je tvoj rođendan… »
"Dan kada mi je Bog dao najlepši dar": Aleksandra Prijović slavi 30. rođendan, majka joj uputila emotivne reči: Čestitke stižu…
Blic pre 4 sati
Balkanska zvezda Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a ovim povodom se oglasila njena majka emotivnim rečima. Naime, majka Aleksandra Prijović, Borka Mihajlović objavila je zajedničku fotografiju sa svojom naslednicom i uputila joj… »
Slavlje u domu Aleksandre Prijović samo nekoliko nedelja nakon porođaja: Oglasila se srećna Borka
Telegraf pre 4 sati
Muzička zvezda Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a ovim povodom se oglasila njena majka emotivnim rečima. Naime, majka Aleksandra Prijović, Borka Mihajlović objavila je zajedničku fotografiju sa svojom naslednicom i uputila joj… »
Vesti dana »

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i ko će je još priznati
BBC News pre 23 minutajoš 22 povezane

Sofronijević: Zakon o legalizaciji uvodi nultu toleranciju na novu bespravnu gradnju
RTV pre 28 minutajoš 42 povezane

Zlato na Svetskom prvenstvu nije dovoljno za Komarova: Želi i najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama
Euronews pre 23 minutajoš 21 povezana