Povezane vesti

20 dana čekao: Filip odabrao baš 22. septembar da Aleksandri saopšti najveću želju

20 dana čekao: Filip odabrao baš 22. septembar da Aleksandri saopšti najveću želju

Story pre 25 dana
Septembar je u porodici Živojinović ove godine postao mesec duplog slavlja. Aria Živojinović, ćerka Filipa i Aleksandre na svet je stigla 3. septembra i porodicu učinila potpunom. Samo 19 dana kasnije Živojinovići slave jedan jubilej, 30. rođendan… »
"Dan kada mi je Bog dao najlepši dar": Aleksandra Prijović slavi 30. rođendan, majka joj uputila emotivne reči: Čestitke stižu…

"Dan kada mi je Bog dao najlepši dar": Aleksandra Prijović slavi 30. rođendan, majka joj uputila emotivne reči: Čestitke stižu…

Blic pre 24 dana
Balkanska zvezda Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a ovim povodom se oglasila njena majka emotivnim rečima. Naime, majka Aleksandra Prijović, Borka Mihajlović objavila je zajedničku fotografiju sa svojom naslednicom i uputila joj… »
Život ti je svega dao... Filip Živojinović naterao suze na oči Aleksandri za jubilarni 30. rođendan FOTO

Život ti je svega dao... Filip Živojinović naterao suze na oči Aleksandri za jubilarni 30. rođendan FOTO

Hello pre 24 dana
Danas Aleksandra Prijović proslavlja jubilarni 30. rođendan! Njen najlepši i dugo priželjkivani poklon stigao je 19 dana ranije, 3. septembra u 15 časova i 55 minuta kada je na svet donela mezimicu Ariu. Danas se u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi… »
Filip Živojinović se hitno obratio priji javno! Imao je veliki razlog, sve je rekao kroz ove reči i fotku

Filip Živojinović se hitno obratio priji javno! Imao je veliki razlog, sve je rekao kroz ove reči i fotku

Kurir pre 24 dana
Filip Živojinović čestitao je supruzi Aleksandri Prijović 30. rođendan emotivnom porukom na društvenim mrežama. Pevačica danas slavi važan jubilej, a ovu posebnu priliku dočekuje ponosna na sve što je ostvarila i sa osmehom kreće u novo životno… »
Razlika u godinama postala je vidljiva na fotogrfijama Evo koliko je Aleksandra Prijović zapravo mlađa od Filipa, detalj koji…

Razlika u godinama postala je vidljiva na fotogrfijama Evo koliko je Aleksandra Prijović zapravo mlađa od Filipa, detalj koji…

Alo pre 24 dana
Aleksandra Prijović je mlađa od Filipa i to koliko! Aleksandra Prijović danas slavi 30. rođendan, a definitivno najlepši poklon dobila je početkom septembra meseca, kada je u dom na Bežanijskoj kosi stigla ćerkica Aria. Porodica i prijatelji su joj… »
Slavlje u domu Aleksandre Prijović! Svi na nogama, evo šta se dešava nakon što se porodila

Slavlje u domu Aleksandre Prijović! Svi na nogama, evo šta se dešava nakon što se porodila

Alo pre 24 dana
Pevačica danas slavi važan jubilej. Filip Živojinović čestitao je supruzi Aleksandri Prijović 30. rođendan emotivnom porukom na društvenim mrežama. Pevačica danas slavi važan jubilej, a ovu posebnu priliku dočekuje ponosna na sve što je ostvarila i sa… »
Filip Živojinović se javno obratio Priji: Nije štedeo na rečima, rekao je sve što mu je na duši

Filip Živojinović se javno obratio Priji: Nije štedeo na rečima, rekao je sve što mu je na duši

Telegraf pre 24 dana
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja 30. rođendan, a sada joj je suprug Filip Živojinović javno čestitao. Filip je na svom Instagramu podelio fotografiju sa Aleksandrom i obratio joj se emotivnim rečima. "Za ovih 30 godina život ti je svega… »
"Znaj da si voljena": Filip Živojinović čestitao rođendan Aleksandri Prijović i raznežio sve: "Ne skidaj osmeh, život ti je…

"Znaj da si voljena": Filip Živojinović čestitao rođendan Aleksandri Prijović i raznežio sve: "Ne skidaj osmeh, život ti je…

Blic pre 24 dana
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja 30. rođendan, a sada joj je suprug Filip Živojinović javno čestitao. Filip je na svom Instagramu podelio fotografiju sa Aleksandrom i obratio joj se emotivnim rečima. - Za ovih 30 godina život ti je svega… »
Priji stigla dirljiva čestitka za 30. rođendan: Dan kad mi je Bog dao najlepši dar

Priji stigla dirljiva čestitka za 30. rođendan: Dan kad mi je Bog dao najlepši dar

Story pre 25 dana
Muzička zvezda Aleksandra Prijović danas slavi svoj jubilarni, trideseti rođendan, a čestitke joj stižu sa svih strana još od kasnih večernjih sati. Popularna pevačica, koja je tokom protekle decenije izgradila zavidnu karijeru i osvojila publiku širom… »
Prijina svekrva objavila njihovu zajedničku fotku: Filipova mama grli snajku, ne krije koliko je ponosna na nju

Prijina svekrva objavila njihovu zajedničku fotku: Filipova mama grli snajku, ne krije koliko je ponosna na nju

Blic pre 25 dana
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja 30. rođendan, a čestitke joj stižu sa svih strana. Među onima koji su Aleksandri Prijović prvi poželeli sve najlepše je i njena svekrva Zorica Nakić koja joj se obratila i putem Instagrama. Ona je objavila… »
Nju svekrva prosto obožava! Filipova majka objavila fotografijju sa snajkom - ne krije koliko je ponosna na nju (foto)

Nju svekrva prosto obožava! Filipova majka objavila fotografijju sa snajkom - ne krije koliko je ponosna na nju (foto)

Kurir pre 25 dana
Pevačica Aleksandra Prijović danas slavi 30. rođendan, a među mnogobrojnim čestitkama koje je dobila našla se i ona od njene svekrve Zorice Nakić. Zorica je povodom njenog rođendana podelila fotografiju na Instagramu na kojoj se Aleksandri s ljubavlju… »
Aleksandra Prijović slavi 30. rođendan: Od majke dobila najemotivniju čestitku

Aleksandra Prijović slavi 30. rođendan: Od majke dobila najemotivniju čestitku

Svet & Skandal pre 25 dana
Rođendan Aleksandre Prijović je 22. septembra Pevačičaca Aleksandra Prijović danas proslavlja 30. rođendan, a tim povodom na društvenim mrežama su počele da se nižu čestitke. Najemotivnija je ona koju je Prija dobila od majke Borke. – Draga moja kćeri… »
Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović: Majka Borka se oglasila emotivnim rečima i raznežila javnost

Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović: Majka Borka se oglasila emotivnim rečima i raznežila javnost

Mondo pre 25 dana
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a tim povodom se oglasila njena majka Borka na svom Instagram profilu. Pogledajte fotografije Aleksandre Prijović: Borka je emotivnim rečima čestitala svojoj mezimici jubilarni, 30… »
"Danas je dan kad mi je Bog poslao najlepši dar..." Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović, čestitke samo stižu

"Danas je dan kad mi je Bog poslao najlepši dar..." Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović, čestitke samo stižu

Kurir pre 25 dana
Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a ovim povodom se oglasila njena majka Borka Mihajlović emotivnim rečima. Naime, objavila je zajedničku fotografiju sa svojom naslednicom i uputila joj najlepše reči za rođendan. - Draga… »
„Dan kad mi je Bog dao najlepši dar“: Aleksandra Prijović danas puni 30 godina, oglasila se njena majka (FOTO)

„Dan kad mi je Bog dao najlepši dar“: Aleksandra Prijović danas puni 30 godina, oglasila se njena majka (FOTO)

Nova pre 25 dana
Popularna pevačica danas slavi 30. rođendan, a tim povodom se na društvenim mrežama oglasila njena majka Borka. Borka Mihajlović objavila je zajedničku sliku sa naslednicom i obratila joj se emotivnim rečima: „Draga moja kćeri, danas je tvoj rođendan… »
Slavlje u domu Aleksandre Prijović samo nekoliko nedelja nakon porođaja: Oglasila se srećna Borka

Slavlje u domu Aleksandre Prijović samo nekoliko nedelja nakon porođaja: Oglasila se srećna Borka

Telegraf pre 25 dana
Muzička zvezda Aleksandra Prijović danas proslavlja svoj 30. rođendan, a ovim povodom se oglasila njena majka emotivnim rečima. Naime, majka Aleksandra Prijović, Borka Mihajlović objavila je zajedničku fotografiju sa svojom naslednicom i uputila joj… »

Vesti dana »