Povezane vesti
Nenad Čanak: Na Kosovu nema srpskih manastira, već su svi isključivo pravoslavni
Danas pre 23 dana
Osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je sinoć na prištinskoj televiziji Koha da na Kosovu nema nijednog srpskog manastira, već da su svi isključivo pravoslavni, i da je zbog tog stava u Srbiji doživeo „ogromnu omrazu“. On je… »
Nenad Čanak: Na Kosovu nema srpskih manastira, već su svi isključivo pravoslavni
Glas Zaječara pre 23 dana
Osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je sinoć na prištinskoj televiziji Koha da na Kosovu nema nijednog srpskog manastira, već da su svi isključivo pravoslavni, i da je zbog tog stava u Srbiji doživeo „ogromnu omrazu“. On je… »
Novi magazin pre 23 dana
Osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je sinoć na prištinskoj televiziji Koha da na Kosovu nema nijednog srpskog manastira, već da su svi isključivo pravoslavni, i da je zbog tog stava u Srbiji doživeo "ogromnu omrazu". On je… »
Beta pre 23 dana
Osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je sinoć na prištinskoj televiziji Koha da na Kosovu nema nijednog srpskog manastira, već da su svi isključivo pravoslavni, i da je zbog tog stava u Srbiji doživeo "ogromnu omrazu". On… »
Radio sto plus pre 23 dana
On je u emisiji kod Vetona Suroia kazao da uopšte nije tačno da su manastiri na Kosovu srpski, već da su to pravoslavni manastiri “u koje su išli pravoslavno verujući, a ne isključivo srpski”, preneo je portal Kossev. “Uostalom, zar nisu postojale… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 18 minutajoš 49 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih

Transrodna osoba A. K. osumnjičena za ucenu Vujadina Savića: Mladen Mijatović otkrio detalje slučaja, umešala se i Karleuša
Svet & Skandal pre 1 satjoš 39 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 32 minutajoš 87 povezanih