Povezane vesti
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život
Beta pre 5 sati
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je sinoć da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijske… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, nije prvi put da mi crtaju metu na čelo
Moj Novi Sad pre 5 sati
Milan Čanak, novosadski aktivista i sin Marije Vasić i Nenada Čanka izjavio je sinoć da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je opasna po bezbednost sebe i okoline. – Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život
Radio sto plus pre 5 sati
“Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijske uprave Novi Sad. Prvo je utvrđeno da nema bezbednosnih smetnji, odnosno da je provera pozitivna. Potom je na doradu vraćena po nečijem naređenju i sada odjednom ja… »
Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom
Danas pre 18 sati
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je „opasna po bezbednost sebe i okoline“. „Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Vesti dana »

Vladan Pavlović: Izlazak Gasproma je kozmetička promena bez uticaja na vlasničku strukturu u NIS
N1 Info pre 24 minutajoš 20 povezanih

POKS za Pčinjski okruga: Vučić želi da legalizuje divlju gradnju iamnestira građevinsku mafiju
Jug press pre 1 satjoš 53 povezane

Oglasio se zlatni srpski rvač posle vesti da Hrvati žele da ga kazne zbog pokazivanja tri prsta: "Samo sam..."
Telegraf pre 54 minutajoš 26 povezanih