Povezane vesti
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život
Beta 22.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je sinoć da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijske… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život
Radio sto plus 22.09.2025
“Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijske uprave Novi Sad. Prvo je utvrđeno da nema bezbednosnih smetnji, odnosno da je provera pozitivna. Potom je na doradu vraćena po nečijem naređenju i sada odjednom ja… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, nije prvi put da mi crtaju metu na čelo
Moj Novi Sad 22.09.2025
Milan Čanak, novosadski aktivista i sin Marije Vasić i Nenada Čanka izjavio je sinoć da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je opasna po bezbednost sebe i okoline. – Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena… »
Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom
Danas 21.09.2025
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je „opasna po bezbednost sebe i okoline“. „Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »
Vesti dana »
Bačulov kaže da je iz medija saznao za pritvor: Vučić progoni neistomišljenike
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Studenti FDU-a objavili lokaciju subotnjeg protesta: Jaćimović 9. dan štrajkuje glađu, đaci škole u koju ide njegov sin izglasali trodnevni bojkot nastave
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Biznis.rs pre 1 satjoš 37 povezanih