Povezane vesti

Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život

Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, to je direktna pretnja po moj život

Beta pre 5 sati
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je sinoć da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je "opasna po bezbednost sebe i okoline". "Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijske… »
Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, nije prvi put da mi crtaju metu na čelo

Milan Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom, nije prvi put da mi crtaju metu na čelo

Moj Novi Sad pre 5 sati
Milan Čanak, novosadski aktivista i sin Marije Vasić i Nenada Čanka izjavio je sinoć da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je opasna po bezbednost sebe i okoline. – Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane Policijske uprave Novi Sad. Prvo je utvrđeno da nema bezbednosnih smetnji, odnosno da je provera pozitivna. Potom je na doradu vraćena po nečijem naređenju i sada odjednom ja… »
Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom

Čanak: MUP me proglasio bezbednosnom pretnjom

Danas pre 18 sati
Aktivista iz Novog Sada Milan Čanak izjavio je večeras da ima pouzdane informacije da ga je MUP Srbije proglasio osobom koja je „opasna po bezbednost sebe i okoline“. „Imamo informaciju iz vrha MUP-a da mi je rađena bezbednosna provera od strane… »

Vesti dana »