Повезане вести

Милан Чанак: МУП ме прогласио безбедносном претњом, то је директна претња по мој живот

Милан Чанак: МУП ме прогласио безбедносном претњом, то је директна претња по мој живот

Бета пре 26 дана
Активиста из Новог Сада Милан Чанак изјавио је синоћ да има поуздане информације да га је МУП Србије прогласио особом која је "опасна по безбедност себе и околине". "Имамо информацију из врха МУП-а да ми је рађена безбедносна… »
Милан Чанак: МУП ме прогласио безбедносном претњом, није први пут да ми цртају мету на чело

Милан Чанак: МУП ме прогласио безбедносном претњом, није први пут да ми цртају мету на чело

Мој Нови Сад пре 26 дана
Милан Чанак, новосадски активиста и син Марије Васић и Ненада Чанка изјавио је синоћ да има поуздане информације да га је МУП Србије прогласио особом која је опасна по безбедност себе и околине. – Имамо информацију из врха МУП-а… »

Радио сто плус пре 26 дана
“Имамо информацију из врха МУП-а да ми је рађена безбедносна провера од стране Полицијске управе Нови Сад. Прво је утврђено да нема безбедносних сметњи, односно да је провера позитивна. Потом је на дораду враћена по нечијем… »
Чанак: МУП ме прогласио безбедносном претњом

Чанак: МУП ме прогласио безбедносном претњом

Данас пре 26 дана
Активиста из Новог Сада Милан Чанак изјавио је вечерас да има поуздане информације да га је МУП Србије прогласио особом која је „опасна по безбедност себе и околине“. „Имамо информацију из врха МУП-а да ми је рађена безбедносна… »

Вести дана »