Povezane vesti

"Finale sam gledao šlogiran": Potresno obraćanje Žike Jakšića, mislio da će morati da traži drugi posao

"Finale sam gledao šlogiran": Potresno obraćanje Žike Jakšića, mislio da će morati da traži drugi posao

Mondo pre 2 sata
Žika Jakšić se nakon moždanog udara koji je imao pre dva meseca, uspešno oporavlja, a sada je na snimanju emisije sve dirnuo svojim govorom. Finale prethodne sezone emisije " Nikad nije kasno" završilo se bez Žike Jakšića koji je sve pratio iz kuće. Sada… »
"Bog mi je ispunio želju, mislila sam da je nemoguće da se desi" Dragana Katić o sinovima i povratku Žike Jakšića u "Nikad…

"Bog mi je ispunio želju, mislila sam da je nemoguće da se desi" Dragana Katić o sinovima i povratku Žike Jakšića u "Nikad…

Kurir pre 1 sat
Voditeljka Dragana Katić je govorila o svojim naslednicima, blizancima Bobanu i Bojanu, koji su ove godine odmor proveli sa njom, ali i kolegi Žiki Jakšiću koji se vratio na scenu nakon problema sa zdravljem. - Sve je proteklo savršeno na snimanju prve… »
Žika Jakšić otvorio novu sezonu Nikad nije kasno

Žika Jakšić otvorio novu sezonu Nikad nije kasno

Vesti online pre 3 sata
Nakon moždanog udara koji je imao pre dva meseca, Žika Jakšić se uspešno oporavlja, a sada je na snimanju emisije sve dirnuo svojim govorom. Finale prethodne sezone emisije “Nikad nije kasno” završilo se bez Žike Jakšića koji je sve pratio iz kuće. Sada… »
(Video): Večeras samo na Blic televiziji nova sezona emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", 22.15 h

(Video): Večeras samo na Blic televiziji nova sezona emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", 22.15 h

Blic pre 2 sata
Pevačica Andreana Čekić prva je gošća nove sezone emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja počinje sa emitovanjem večeras, u ponedeljak u 22.15 sati samo na Blic televiziji. O najbitnijim detaljima iz života, u jednom trenutku i sa suzama u… »
(Video) "bog mi je ispunio želju, mislila sam da je nemoguće da se desi": Dragana Katić o blizancima i povratku Žike Jakšića u…

(Video) "bog mi je ispunio želju, mislila sam da je nemoguće da se desi": Dragana Katić o blizancima i povratku Žike Jakšića u…

Blic pre 2 sata
Voditeljka Dragana Katić je za "Blic" govorila o svojim naslednicima, blizancima Bobanu i Bojanu, koji su ove godine odmor proveli sa njom, ali i kolegi Žiki Jakšiću koji se vratio na scenu nakon problema sa zdravljem. - Sve je proteklo savršeno na… »
Žika Jakšić emotivnim govorom u emisiji rasplakao sve, a onda doneo ovu odluku: "Nisam mogao da pričam..."

Žika Jakšić emotivnim govorom u emisiji rasplakao sve, a onda doneo ovu odluku: "Nisam mogao da pričam..."

B92 pre 3 sata
Prva emisija nove sezone "Nikad nije kasno" koja se emituje na TV Prva bila je puna dirljivih priča i emocija, a posebno je ljude ganuo autor i voditelj emisije Žika Jakšić. On se obratio publici i takmičarima i govorio o teškom periodu koji je iza… »
"Gledao sam finale šlogiran, nisam mogao da pričam" Žika Jakšić dirnuo javnost govorom u emisiji "Nikad nije kasno", a onda…

"Gledao sam finale šlogiran, nisam mogao da pričam" Žika Jakšić dirnuo javnost govorom u emisiji "Nikad nije kasno", a onda…

Kurir pre 3 sata
Nakon moždanog udara koji je imao pre dva meseca, Žika Jakšić se uspešno oporavlja, a sada je na snimanju emisije sve dirnuo svojim govorom. Finale prethodne sezone emisije " Nikad nije kasno" završilo se bez Žike Jakšića koji je sve pratio iz kuće. Sada… »
"Finale sam gledao šlogiran" Žika Jakšić otkrio mučne detalje nakon moždanog udara: "Nisam mogao da pričam"

"Finale sam gledao šlogiran" Žika Jakšić otkrio mučne detalje nakon moždanog udara: "Nisam mogao da pričam"

Alo pre 4 sati
Finale prethodne sezone emisije "Nikad nije kasno" završilo se bez Žike Jakšića koji je sve pratio iz kuće. Nakon moždanog udara koji je imao pre dva meseca, Žika Jakšić se uspešno oporavlja, a sada je na snimanju emisije sve dirnuo svojim govorom… »
"Nisam mogao da pričam, gledao sam finale šlogiran" Žika Jakšić rasplakao sve, doneo je konačnu odluku

"Nisam mogao da pričam, gledao sam finale šlogiran" Žika Jakšić rasplakao sve, doneo je konačnu odluku

Telegraf pre 4 sati
Nakon moždanog udara koji je imao pre dva meseca, Žika Jakšić se uspešno oporavlja, a sada je na snimanju emisije sve dirnuo svojim govorom. Finale prethodne sezone emisije "Nikad nije kasno" završilo se bez Žike Jakšića koji je sve pratio iz kuće. Sada… »
"Gledao sam finale šlogiran, nisam mogao da pričam": Žika Jakšić dirnuo javnost govorom u emisiji "Nikad nije kasno", a onda…

"Gledao sam finale šlogiran, nisam mogao da pričam": Žika Jakšić dirnuo javnost govorom u emisiji "Nikad nije kasno", a onda…

Blic pre 4 sati
Nakon moždanog udara koji je imao pre dva meseca, Žika Jakšić se uspešno oporavlja, a sada je na snimanju emisije sve dirnuo svojim govorom. Finale prethodne sezone emisije "Nikad nije kasno" završilo se bez Žike Jakšića koji je sve pratio iz kuće. Sada… »

Vesti dana »