Povezane vesti
"Se*s ili saks?" Ceca reagovala zbog Bubamre u Zvezdama Granda: "Prestani da ga muvaš..."
Telegraf 22.09.2025
Takmičar Pavle Popović iz Paraćina ostavio je snažan utisak na žiri u " Zvezdama Granda", a njegovom talentu i šarmu nije mogla da odoli ni Dara Bubamara. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe pesme, izgledaš jako dobro, meni se… »
"Prestani da ga muvaš" Ovo od Svetlane Ražnatović niko nije očekivao, ostavila sve bez teksta..
Kurir 22.09.2025
U subotu je emitovana prva epizoda "Zvezde Granda", a neke situacije se još uvek prepričavaju. Najveći utisak na žiri je ostavio Pavle Popović iz Paraćina koji se posebno svideo Dari Bubamari. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe… »
"Volim: I se*s i saks" Ceca reagovala zbog Dare Bubamare u "Zvezdama Granda": "Prestani da ga muvaš"
Blic 22.09.2025
Takmičar Pavle Popović iz Paraćina ostavio je snažan utisak na žiri u "Zvezdama Granda", a njegovom talentu i šarmu nije mogla da odoli ni Dara Bubamara. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe pesme, izgledaš jako dobro, meni se… »
Vesti dana »
Uhapšen bombaš (33) na Čolinu vilu! Ministar Dačić otkrio detalje: U 4.52 sa pomagačem došao do Čolićeve porodične kuće...
Kurir pre 5 satijoš 7 povezanih
Odbornica niške Skupštine pozvala građane da zaštite firmu Jotel, kojoj se uklanjaju kablovi zbog navodnih dugovanja
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 5 satijoš 2 povezane
Vučić: Srbija čvrsto na EU putu, kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU
RTK pre 4 satijoš 2 povezane