Povezane vesti

"Se*s ili saks?" Ceca reagovala zbog Bubamre u Zvezdama Granda: "Prestani da ga muvaš..."

"Se*s ili saks?" Ceca reagovala zbog Bubamre u Zvezdama Granda: "Prestani da ga muvaš..."

Telegraf pre 4 sati
Takmičar Pavle Popović iz Paraćina ostavio je snažan utisak na žiri u " Zvezdama Granda", a njegovom talentu i šarmu nije mogla da odoli ni Dara Bubamara. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe pesme, izgledaš jako dobro, meni se… »
"Prestani da ga muvaš" Ovo od Svetlane Ražnatović niko nije očekivao, ostavila sve bez teksta..

"Prestani da ga muvaš" Ovo od Svetlane Ražnatović niko nije očekivao, ostavila sve bez teksta..

Kurir pre 5 sati
U subotu je emitovana prva epizoda "Zvezde Granda", a neke situacije se još uvek prepričavaju. Najveći utisak na žiri je ostavio Pavle Popović iz Paraćina koji se posebno svideo Dari Bubamari. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe… »
"Volim: I se*s i saks" Ceca reagovala zbog Dare Bubamare u "Zvezdama Granda": "Prestani da ga muvaš"

"Volim: I se*s i saks" Ceca reagovala zbog Dare Bubamare u "Zvezdama Granda": "Prestani da ga muvaš"

Blic pre 5 sati
Takmičar Pavle Popović iz Paraćina ostavio je snažan utisak na žiri u "Zvezdama Granda", a njegovom talentu i šarmu nije mogla da odoli ni Dara Bubamara. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe pesme, izgledaš jako dobro, meni se… »

Vesti dana »