Povezane vesti
"Se*s ili saks?" Ceca reagovala zbog Bubamre u Zvezdama Granda: "Prestani da ga muvaš..."
Telegraf pre 4 sati
Takmičar Pavle Popović iz Paraćina ostavio je snažan utisak na žiri u " Zvezdama Granda", a njegovom talentu i šarmu nije mogla da odoli ni Dara Bubamara. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe pesme, izgledaš jako dobro, meni se… »
"Prestani da ga muvaš" Ovo od Svetlane Ražnatović niko nije očekivao, ostavila sve bez teksta..
Kurir pre 5 sati
U subotu je emitovana prva epizoda "Zvezde Granda", a neke situacije se još uvek prepričavaju. Najveći utisak na žiri je ostavio Pavle Popović iz Paraćina koji se posebno svideo Dari Bubamari. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe… »
"Volim: I se*s i saks" Ceca reagovala zbog Dare Bubamare u "Zvezdama Granda": "Prestani da ga muvaš"
Blic pre 5 sati
Takmičar Pavle Popović iz Paraćina ostavio je snažan utisak na žiri u "Zvezdama Granda", a njegovom talentu i šarmu nije mogla da odoli ni Dara Bubamara. - Meni se sviđaš. Pavle, ti si stvarno odlično otpevao obe pesme, izgledaš jako dobro, meni se… »
Vesti dana »

Zakon o legalizaciji biće na dnevnom redu Vlade u petak, prijava objekata obavezna
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 53 povezane

Promena u vlasništvu Gasproma: Ova firma je sad VEĆINSKI VLASNIK - kako će se ovo odraziti na sankcije NIS-u?
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih