Povezane vesti
"Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku" Ceca prvi put iskreno o odnosu sa Merlinom: "Ne čujemo se..."
Telegraf pre 27 dana
O odnosu balkanskih zvezda Cece Ražnatović i Dina Merlina, koji je za nju napisao jedan od njenih najvećih hitova, oduvek se spekulisalo. Zbog situacije i ratova se često govorilo i nagađalo o Cecinom i Merlinovom odnosu, a sve zbog evergrina "Beograd"… »
"Krila sam, nismo smeli" Ceca Ražnatović nakon mnogo godina progovorila o odnosu sa Merlinom
Alo pre 26 dana
Progovorila o odnosu sa njim. Dino Merlin je napisao jedan od najvećih hitova Cece Ražnatović, pesmu "Beograd". Kako se o njihovom odnosu godinama spekulisalo, Ceca Ražnatović je otkrila da li je u kontaktu sa bosanskohercegovačkim pevačem i progovorila… »
Ceca prvi put iskreno o odnosu sa Merlinom
Vesti online pre 26 dana
O odnosu balkanskih zvezda Cece Ražnatović i Dina Merlina, koji je za nju napisao jedan od njenih najvećih hitova, oduvek se spekulisalo. Zbog situacije i ratova se često govorilo i nagađalo o Cecinom i Merlinovom odnosu, a sve zbog evergrina “Beograd”… »
"Krila sam, tako nešto ne bih uradila čoveku": Ceca otkrila istinu o odnosu sa Dinom Merlinom koji joj je poklonio pesmu…
Blic pre 26 dana
Dino Merlin je za Cecu Ražnatović napisao jedan od njenih najvećih hitova, pesmu "Beograd". Ceca Ražnatović je otkrila da li je u kontaktu sa bosanskohercegovačkim pevačem i progovorila o njihovom poznanstvu. - Upoznala sam ga u Švajcarskoj. Tada mi je… »
"Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku": Ceca prvi put progovorila o odnosu sa Dinom Merlinom
Mondo pre 26 dana
Svetlana Ceca Ražnatović gostujući u emisiji "Sve u 16 sa Robertom Čobanom" govorila o odnosu sa Dinom Merlinom. Poznato da je da je hit "Beograd" poklonio pevačici pre 30 godina, pošto zbog rata nije mogao da otpeva ovu pesmu. Pogledajte fotografije… »
Ceca ga zaštitila, a decenijama nepoželjna u Sarajevu: Ražnatovićka progovorila kako joj je Dino Merlin dao "Beograd" i zašto…
Kurir pre 26 dana
Bosanskohercegovački pevač Dino Merlin je za Svetlanu Cecu Ražnatović, koja inače nije zapevala u Sarajevu od završetka rata, napisao jedan od njenih najvećih hitova, pesmu "Beograd". Ražnatovićeva je rekla da se posle tog susreta 1993. više nikada nije… »
„Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku“: Ceca otvoreno o odnosu sa Dinom Merlinom i pesmi „Beograd“
Nova pre 26 dana
Dino Merlin autor je nekoliko velikih hitova Cece Ražnatović, uključujući i čuveni "Beograd" koji se smatra evergrinom. Ceca Ražnatović prisetila se saradnje sa Dinom Merlinom, a zanimljivo je da je snimila nekoliko njegovih pesama koje su postale… »
Vesti dana »

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana