Povezane vesti

"Krila sam, nismo smeli" Ceca Ražnatović nakon mnogo godina progovorila o odnosu sa Merlinom

"Krila sam, nismo smeli" Ceca Ražnatović nakon mnogo godina progovorila o odnosu sa Merlinom

Alo pre 5 sati
Progovorila o odnosu sa njim. Dino Merlin je napisao jedan od najvećih hitova Cece Ražnatović, pesmu "Beograd". Kako se o njihovom odnosu godinama spekulisalo, Ceca Ražnatović je otkrila da li je u kontaktu sa bosanskohercegovačkim pevačem i progovorila… »
Ceca prvi put iskreno o odnosu sa Merlinom

Ceca prvi put iskreno o odnosu sa Merlinom

Vesti online pre 7 sati
O odnosu balkanskih zvezda Cece Ražnatović i Dina Merlina, koji je za nju napisao jedan od njenih najvećih hitova, oduvek se spekulisalo. Zbog situacije i ratova se često govorilo i nagađalo o Cecinom i Merlinovom odnosu, a sve zbog evergrina “Beograd”… »
"Krila sam, tako nešto ne bih uradila čoveku": Ceca otkrila istinu o odnosu sa Dinom Merlinom koji joj je poklonio pesmu…

"Krila sam, tako nešto ne bih uradila čoveku": Ceca otkrila istinu o odnosu sa Dinom Merlinom koji joj je poklonio pesmu…

Blic pre 6 sati
Dino Merlin je za Cecu Ražnatović napisao jedan od njenih najvećih hitova, pesmu "Beograd". Ceca Ražnatović je otkrila da li je u kontaktu sa bosanskohercegovačkim pevačem i progovorila o njihovom poznanstvu. - Upoznala sam ga u Švajcarskoj. Tada mi je… »
"Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku": Ceca prvi put progovorila o odnosu sa Dinom Merlinom

"Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku": Ceca prvi put progovorila o odnosu sa Dinom Merlinom

Mondo pre 6 sati
Svetlana Ceca Ražnatović gostujući u emisiji "Sve u 16 sa Robertom Čobanom" govorila o odnosu sa Dinom Merlinom. Poznato da je da je hit "Beograd" poklonio pevačici pre 30 godina, pošto zbog rata nije mogao da otpeva ovu pesmu. Pogledajte fotografije… »
Ceca ga zaštitila, a decenijama nepoželjna u Sarajevu: Ražnatovićka progovorila kako joj je Dino Merlin dao "Beograd" i zašto…

Ceca ga zaštitila, a decenijama nepoželjna u Sarajevu: Ražnatovićka progovorila kako joj je Dino Merlin dao "Beograd" i zašto…

Kurir pre 6 sati
Bosanskohercegovački pevač Dino Merlin je za Svetlanu Cecu Ražnatović, koja inače nije zapevala u Sarajevu od završetka rata, napisao jedan od njenih najvećih hitova, pesmu "Beograd". Ražnatovićeva je rekla da se posle tog susreta 1993. više nikada nije… »
„Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku“: Ceca otvoreno o odnosu sa Dinom Merlinom i pesmi „Beograd“

„Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku“: Ceca otvoreno o odnosu sa Dinom Merlinom i pesmi „Beograd“

Nova pre 7 sati
Dino Merlin autor je nekoliko velikih hitova Cece Ražnatović, uključujući i čuveni "Beograd" koji se smatra evergrinom. Ceca Ražnatović prisetila se saradnje sa Dinom Merlinom, a zanimljivo je da je snimila nekoliko njegovih pesama koje su postale… »
"Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku" Ceca prvi put iskreno o odnosu sa Merlinom: "Ne čujemo se..."

"Tako nešto nikada ne bih uradila čoveku" Ceca prvi put iskreno o odnosu sa Merlinom: "Ne čujemo se..."

Telegraf pre 7 sati
O odnosu balkanskih zvezda Cece Ražnatović i Dina Merlina, koji je za nju napisao jedan od njenih najvećih hitova, oduvek se spekulisalo. Zbog situacije i ratova se često govorilo i nagađalo o Cecinom i Merlinovom odnosu, a sve zbog evergrina "Beograd"… »

Vesti dana »