Povezane vesti

Lučić otkrio zašto se nije vratio u Partizan i zašto ne vidi sebe u košarci po završetku karijere

Lučić otkrio zašto se nije vratio u Partizan i zašto ne vidi sebe u košarci po završetku karijere

Sportske.net pre 31 minuta
Gost najnovijeg izdanja popularnog podkasta '' X&O's chat'' kod Edina Avdića bio je Vladimir Lučić, naš bivši reprezentativac, nekadašnji kapiten Partizana koji ulazi u desetu sezonu kao član Bajerna iz Minhena, gde je stekao status klupske legende… »
"Moja ćerka ima zdravstvene probleme": Emotivna ispovest Lučića, da li zbog ovoga nije došao u Partizan?

"Moja ćerka ima zdravstvene probleme": Emotivna ispovest Lučića, da li zbog ovoga nije došao u Partizan?

Telegraf pre 5 sati
Navijači Partizana potajno su se nadali da će ovog leta doživeti povratak Vladimira Lučića u crno-beli dres, ali ta želja nije postala stvarnost. Iako je Željko Obradović želeo iskusnog asa u svom timu, Lučić je odlučio da produži ugovor sa minhenskim… »
VIDEO „Najmlađa ćerka ima godinu dana i zavisi od lekarske pomoći“: Lučić zbog ovoga nije došao u Partizan? Otkrio detalje…

VIDEO „Najmlađa ćerka ima godinu dana i zavisi od lekarske pomoći“: Lučić zbog ovoga nije došao u Partizan? Otkrio detalje…

Nova pre 7 sati
Vladimir Lučić, košarkaš Bajerna, potpuno se otvorio u razgovoru i otkrio detalje koji su do sada bili nepoznati svima. Već nekoliko godina nosi dres Bajerna iz Minhena, a tokom leta se pojavila informacija da je Partizan zainteresovan za njegove usluge… »
"Moja najmlađa ćerka ima zdravstvene probleme" Da li je Lučić zbog ovoga odbio Partizan? Bivši kapiten otkrio: Bitno je da sam…

"Moja najmlađa ćerka ima zdravstvene probleme" Da li je Lučić zbog ovoga odbio Partizan? Bivši kapiten otkrio: Bitno je da sam…

Kurir pre 6 sati
Silno su želeli navijači Partizana da Vladimira Lučića ponovo vide u crno-belom dresu, ali želja se nije ispunila. Spekulisalo se da bi Lučić ovog leta mogao da se vrati u Partizan, za koji je igrao sa mnogo uspeha od 2008. do 2013. godine, ali iskusni… »

Vesti dana »