Povezane vesti

Pukovnik američke vojske u penziji: Rat na KiM je bio uvod za sukob u Ukrajini

Pukovnik američke vojske u penziji: Rat na KiM je bio uvod za sukob u Ukrajini

Pravda pre 3 sata
Pukovnik američke vojske u penziji i bivši savetnik Pentagona Daglas Makgregor izjavio je da američka vojna pomoć Ukrajini opada, a da evropske države nemaju resurse niti podršku javnosti da nastave taj rat još dugo, kao i da je rat na Kosovu i Metohiji… »
Rat na Kosovu bio je uvod za Ukrajinu

Rat na Kosovu bio je uvod za Ukrajinu

Politika pre 4 sati
NATO se tiho raspada, evropske države će doći do zaključka da moraju same da se brane. Rusko oružje je prevagnulo. Sa vojnog stanovišta, položaj Ukrajine je beznadežan, ističe za „Politiku” bivši savetnik Pentagona i pukovnik američke vojske u penziji… »
"Nato bombardovanje je bila greška" Američki pukovnik sve otkrio: Na moje argumente su se svi oglušili

"Nato bombardovanje je bila greška" Američki pukovnik sve otkrio: Na moje argumente su se svi oglušili

Alo pre 7 sati
Vazdušna kampanja 1999. je bila i nepotrebna i pogrešna: bio sam dobro upoznat sa istorijom regiona, naročito Srbije, ali su se na moje argumente svi oglušili, a Vašington je bio nestrpljiv da upotrebi silu, naveo je Daglas Makgregor. Pukovnik američke… »
Makgregor: Rat na Kosovu 1999. bio uvod za "beznadežnu" Ukrajinu, Rusko oružje je prevagnulo, a NATO se "tiho" raspada

Makgregor: Rat na Kosovu 1999. bio uvod za "beznadežnu" Ukrajinu, Rusko oružje je prevagnulo, a NATO se "tiho" raspada

Euronews pre 8 sati
Pukovnik američke vojske u penziji i bivši savetnik Pentagona Daglas Makgregor izjavio je da američka vojna pomoć Ukrajini opada, a da evropske države nemaju resurse niti podršku javnosti da nastave taj rat još dugo, kao i da je rat na Kosovu i Metohiji… »
Pukovnik Daglas Makgregor: Rat na Kosovu 1999. godine bio uvod za Ukrajinu

Pukovnik Daglas Makgregor: Rat na Kosovu 1999. godine bio uvod za Ukrajinu

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Pukovnik američke vojske u penziji i bivši savetnik Pentagona Daglas Makgregor izjavio je da američka vojna pomoć Ukrajini opada, a da evropske države nemaju resurse niti podršku javnosti da nastave taj rat još dugo, kao i da je rat na Kosovu i… »
Makgregor: NATO se „tiho" raspada, rat na Kosovu bio je uvod za Ukrajinu

Makgregor: NATO se „tiho" raspada, rat na Kosovu bio je uvod za Ukrajinu

Politika pre 9 sati

Vesti dana »