Повезане вести
Декан Хемијског факултета: Ако неће да уплате, нека дођу да секу струју и воду
Данас пре 24 дана
Декан Хемијског факултета у Београду Горан Роглић изјавио је данас ФоНету да Влада Србије још није уплатила средства која су неопходна за функционисање тог факултета и да нема прецизних информација о томе када ће то бити… »
Аларм са Хемијског факултета: Ако неће да уплате, нека дођу да секу струју и воду
Нова пре 24 дана
Декан Хемијског факултета у Београду Горан Роглић изјавио је да Влада Србије још није уплатила средства која су неопходна за функционисање тог факултета и да нема прецизних информација о томе када ће то бити учињено, иако је… »
Декан Хемијског факултета: Ако држава неће да уплати новац, нек дође да сече струју - ми овако више не можемо
НИН пре 24 дана
Декан Хемијског факултета у Београду Горан Роглић изјавио је данас ФоНету да Влада Србије још није уплатила средства која су неопходна за функционисање тог факултета и да нема прецизних информација о томе када ће то бити… »
Декан Хемијског факултета: Држава још није уплатила новац, ако неће - нека нам онда секу струју и воду
Радио 021 пре 24 дана
Декан Хемијског факултета у Београду Горан Роглић изјавио је да Влада Србије још није уплатила средства која су неопходна за функционисање тог факултета. Како је рекао, нема прецизних информација о томе када ће то бити учињено… »
Роглић: Ако Министарство неће да уплати новац, нек дође да сече струју - ми овако више не можемо
Н1 Инфо пре 24 дана
Декан Хемијског факултета у Београду Горан Роглић изјавио је да Влада Србије још није уплатила средства која су неопходна за функционисање тог факултета и да нема прецизних информација о томе када ће то бити учињено, иако је… »
Декан Хемијског: „Ако неће да уплате новац, нека дођу да секу струју и воду – ми више не можемо“
Недељник пре 24 дана
Вести дана »

Ево зашто Путин може у Будимпешту Мађарска неће поступити по потерници Међународног кривичног суда, објавила повлачење из МКС
Дневник пре 1 сатјош 64 повезане

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Н1 Инфо пре 33 минутајош 27 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 8 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 5 сатијош 35 повезаних