Повезане вести
Сви је памтимо по улози у серији „Грлом у јагоде“, шездесет година провела у Народном позоришту, а сада је одатле истерали: Ко…
Нова 22.09.2025
Првакиња драме Народног позоришта у Београду, глумица Добрила Стојнић доживела је непријатност у свом матичном позоришту због чега је донела одлуку да тамо више не одлази док је ту тренутна управа. Како је рекла у изјави за… »
Скандал у Народном позоришту: Легендарну глумицу истерали речима „марш напоље!“: „Управник стоји и све то гледа, и још ми…
Нова 22.09.2025
Једној од наших најцењенијих позоришних и филмских глумица, првакињи Драме Народног позоришта у Београду, Добрили Боби Стојнић која је на тој сцени одиграла више од стотину улога, ново обезбеђење пре десетак дана није… »
Скандал у Народном позоришту: Легендарну глумицу истерали речима „марш напоље!“: „Управник стоји и све то гледа, и још ми…
Нова 22.09.2025
Једној од наших најцењенијих позоришних и филмских глумица, првакињи Драме Народног позоришта у Београду, Добрили Боби Стојнић која је на тој сцени одиграла више од стотину улога, ново обезбеђење пре десетак дана није… »
Боба Стојнић за Данас: Истерана сам из Народног позоришта речима „марш напоље“ и „зваћемо полицију ако не одеш“
Данас 22.09.2025
Вести дана »
Откривен мотив бизарног злочина на Новом Београду: Саслушан осумњичени за убиство, жртви чекићем смрскао главу и ребра
Мондо пре 1 сатјош 42 повезане
Србија пала за осам места на Индексу слободе медија, најлошија у региону
Савремена политика пре 4 сатијош 20 повезаних
Нападачи који су синоћ отели активисту још нису ухапшени: Збор за вечерас најавио протест у Реснику
Недељник пре 2 сатајош 10 повезаних