Povezane vesti
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Beta 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Radio sto plus 22.09.2025
“Mi smo u obavezi da pregovaramo sa njima zbog našeg evropskog puta, ali bez realnih mogućnosti da utičemo na tok dijaloga. Dok se na Zapadu ne bude promenio taj odnos prema separatistima u Prištini, pregovori se neće pomeriti sa mrtve tačke”, rekao je… »
Novi magazin 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Vesti dana »
Studenti u akciji “Raspiši pobedu”: Veliki odziv građana, kutije pune
Vesti online pre 1 satjoš 66 povezanih
Traje sastanak Trampa i Zelenskog: “Putin je ozbiljan u vezi okončanja rata”
Vesti online pre 1 satjoš 24 povezane
VIDEO Penjaroja pobesneo i vikao na igrače, morao da traži dva brza tajm-auta
Nova pre 32 minutajoš 31 povezana
BLOG Kreće brojanje potpisa prikupljenih u akciji „Raspiši pobedu“: Studenti najavili da će im za neka mesta biti potrebno i više dana
Nova pre 57 minutajoš 56 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Izbori na KiM: Samoopredeljenje osvojilo 50,25 odsto glasova, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 61 povezana