Povezane vesti
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Beta 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Radio sto plus 22.09.2025
“Mi smo u obavezi da pregovaramo sa njima zbog našeg evropskog puta, ali bez realnih mogućnosti da utičemo na tok dijaloga. Dok se na Zapadu ne bude promenio taj odnos prema separatistima u Prištini, pregovori se neće pomeriti sa mrtve tačke”, rekao je… »
Novi magazin 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Vesti dana »
Studentski protest u Kragujevcu, uporedo sa državnom manifestacijom
Beta pre 25 minutajoš 47 povezanih
Održana ceremonija povodom Dana državnosti u Orašcu, Macut: Samo zajedno i kroz dijalog možemo očuvati mir
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 16. februar: Maglovito i oblačno sa slabim mrazom i vetrom
Serbian News Media pre 4 minutajoš 27 povezanih
Nove blokade puteva u još dvadesetak mesta i gradova u Srbiji
Glas Zaječara pre 28 minutajoš 20 povezanih
Macut: Razmišljam o rekonstrukciji vlade, neki ministri se pojavljuju samo na Instagramu
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih