Povezane vesti
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Beta pre 5 sati
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Radio sto plus pre 5 sati
“Mi smo u obavezi da pregovaramo sa njima zbog našeg evropskog puta, ali bez realnih mogućnosti da utičemo na tok dijaloga. Dok se na Zapadu ne bude promenio taj odnos prema separatistima u Prištini, pregovori se neće pomeriti sa mrtve tačke”, rekao je… »
Novi magazin pre 5 sati
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju: Ministarstvo da dostavi spisak nelegalnih objekata
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih

Marković (BIRN): Vučić će drugarima legalizovati zgrade u nacionalnim parkovima za 10.000 evra
Danas pre 1 satjoš 65 povezanih

Generalni štrajk u Italiji! Blokade širom zemlje zbog Gaze: Masovni protesti u Rimu, Milanu, Bolonji i drugim gradovima
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Jesen je, ali i dalje letnje temperature: Sutra sunčano i veoma toplo i do 33 stepena, evo kad će kiša
Telegraf pre 4 satijoš 45 povezanih