Povezane vesti
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Beta 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Radio sto plus 22.09.2025
“Mi smo u obavezi da pregovaramo sa njima zbog našeg evropskog puta, ali bez realnih mogućnosti da utičemo na tok dijaloga. Dok se na Zapadu ne bude promenio taj odnos prema separatistima u Prištini, pregovori se neće pomeriti sa mrtve tačke”, rekao je… »
Novi magazin 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Vesti dana »
Uhapšen Kikinđanin osumnjičeni za saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
NIN pre 20 minutajoš 33 povezane
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih
NUNS: Institucije zatvaraju vrata novinarima, ugroženo pravo javnosti da zna
In medija pre 29 minutajoš 21 povezana