Povezane vesti
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Beta 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Gujon: Ne očekujem ozbiljne pregovore Beograda i Prištine, antisrpska propaganda i dalje prisutna
Radio sto plus 22.09.2025
“Mi smo u obavezi da pregovaramo sa njima zbog našeg evropskog puta, ali bez realnih mogućnosti da utičemo na tok dijaloga. Dok se na Zapadu ne bude promenio taj odnos prema separatistima u Prištini, pregovori se neće pomeriti sa mrtve tačke”, rekao je… »
Novi magazin 22.09.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon rekao je da ne očekuje da će doći do ozbiljnih pregovora Beograda i Prištine, jer druga strana "ide na sve ili ništa, i dobija faktičku podšku mnogih na Zapadu za takvo ponašanje". "Mi smo u… »
Vesti dana »
NIS najavljuje 27.januara prve isporuke derivata iz rafinerije u Pančevu
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 33 povezane
Zaposleni na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu pretio smrću profesorima koji blokiraju Dekanat
Beta pre 59 minutajoš 22 povezane
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i problemi sa infrastrukturom
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 69 povezanih
Makron traži aktiviranje „trgovinske bazuke“ protiv Trampovih carina: Evo šta podrazumeva najjače ekonomsko oružje Evrope
Nova pre 39 minutajoš 71 povezana
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 4 satijoš 31 povezana