Povezane vesti

"Pričali da sam uzimala pare od Obilića": Ceca Ražnatović progovorila o Sablji, zbog ovoga je 4 meseca bila u zatvoru

"Pričali da sam uzimala pare od Obilića": Ceca Ražnatović progovorila o Sablji, zbog ovoga je 4 meseca bila u zatvoru

Mondo 22.09.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o akciji Sablja, aferi u FK Obilić, ali i odnosu sa političarom Čedomirom Jovanovićem, napominjući da joj je nakon hapšenja bilo zabranjeno da se oglašava. Ceca je nakon "Sablje" napustila FK Obilić jer je… »
"Četiri meseca su me držali u zatvoru": Ceca Ražnatović o "Sablji" i svađi sa Čedom Jovanovićem: "Sve sam mu oprostila"

"Četiri meseca su me držali u zatvoru": Ceca Ražnatović o "Sablji" i svađi sa Čedom Jovanovićem: "Sve sam mu oprostila"

Blic 22.09.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o odnosu sa političarom Čedomirom Jovanovićem kao i o periodu kada je bila u kućnom pritvoru. Ceca je nakon " Sablje" napustila FK Obilić jer je doživela veliko razočarenje. - Ostavila sam FK Obilić posle… »
"Čekala sam 17 godina da ga vidim, sve sam mu oprostila" Ceca Ražnatović progovorila o Čedi Jovanoviću

"Čekala sam 17 godina da ga vidim, sve sam mu oprostila" Ceca Ražnatović progovorila o Čedi Jovanoviću

Telegraf 22.09.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o odnosu sa političarom Čedomirom Jovanovićem kao i o periodu kada je bila u kućnom pritvoru. Ceca je nakon "Sablje" napustila FK Obilić jer je doživela veliko razočarenje. - Ostavila sam FK Obilić posle… »
"Ne mogu da živim sa mržnjom" Svetlana Ražnatović nakon 17 godina oprostila Čedi Jovanoviću..

"Ne mogu da živim sa mržnjom" Svetlana Ražnatović nakon 17 godina oprostila Čedi Jovanoviću..

Kurir 22.09.2025
Pevačica Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o svom odnosu s političarom Čedomirom Jovanovićem i fudbalskim klubom Obilić, koji su, kako kaže, imali veliki uticaj na njen život, a zbog kojih je završila u kućnom zatvoru. Kako ističe, nakon završetka… »

Vesti dana »