Повезане вести

"Причали да сам узимала паре од Обилића": Цеца Ражнатовић проговорила о Сабљи, због овога је 4 месеца била у затвору

"Причали да сам узимала паре од Обилића": Цеца Ражнатовић проговорила о Сабљи, због овога је 4 месеца била у затвору

Мондо пре 24 дана
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о акцији Сабља, афери у ФК Обилић, али и односу са политичаром Чедомиром Јовановићем, напомињући да јој је након хапшења било забрањено да се оглашава. Цеца је након "Сабље"… »
"Четири месеца су ме држали у затвору": Цеца Ражнатовић о "Сабљи" и свађи са Чедом Јовановићем: "Све сам му опростила"

"Четири месеца су ме држали у затвору": Цеца Ражнатовић о "Сабљи" и свађи са Чедом Јовановићем: "Све сам му опростила"

Блиц пре 25 дана
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о односу са политичаром Чедомиром Јовановићем као и о периоду када је била у кућном притвору. Цеца је након " Сабље" напустила ФК Обилић јер је доживела велико разочарење. -… »
"Чекала сам 17 година да га видим, све сам му опростила" Цеца Ражнатовић проговорила о Чеди Јовановићу

"Чекала сам 17 година да га видим, све сам му опростила" Цеца Ражнатовић проговорила о Чеди Јовановићу

Телеграф пре 25 дана
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о односу са политичаром Чедомиром Јовановићем као и о периоду када је била у кућном притвору. Цеца је након "Сабље" напустила ФК Обилић јер је доживела велико разочарење. -… »
"Не могу да живим са мржњом" Светлана Ражнатовић након 17 година опростила Чеди Јовановићу..

"Не могу да живим са мржњом" Светлана Ражнатовић након 17 година опростила Чеди Јовановићу..

Курир пре 25 дана
Певачица Цеца Ражнатовић отворено је проговорила о свом односу с политичаром Чедомиром Јовановићем и фудбалским клубом Обилић, који су, како каже, имали велики утицај на њен живот, а због којих је завршила у кућном затвору. Како… »

Вести дана »