Повезане вести
"Причали да сам узимала паре од Обилића": Цеца Ражнатовић проговорила о Сабљи, због овога је 4 месеца била у затвору
Мондо пре 24 дана
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о акцији Сабља, афери у ФК Обилић, али и односу са политичаром Чедомиром Јовановићем, напомињући да јој је након хапшења било забрањено да се оглашава. Цеца је након "Сабље"… »
"Четири месеца су ме држали у затвору": Цеца Ражнатовић о "Сабљи" и свађи са Чедом Јовановићем: "Све сам му опростила"
Блиц пре 25 дана
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о односу са политичаром Чедомиром Јовановићем као и о периоду када је била у кућном притвору. Цеца је након " Сабље" напустила ФК Обилић јер је доживела велико разочарење. -… »
"Чекала сам 17 година да га видим, све сам му опростила" Цеца Ражнатовић проговорила о Чеди Јовановићу
Телеграф пре 25 дана
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о односу са политичаром Чедомиром Јовановићем као и о периоду када је била у кућном притвору. Цеца је након "Сабље" напустила ФК Обилић јер је доживела велико разочарење. -… »
"Не могу да живим са мржњом" Светлана Ражнатовић након 17 година опростила Чеди Јовановићу..
Курир пре 25 дана
Певачица Цеца Ражнатовић отворено је проговорила о свом односу с политичаром Чедомиром Јовановићем и фудбалским клубом Обилић, који су, како каже, имали велики утицај на њен живот, а због којих је завршила у кућном затвору. Како… »
Вести дана »

Зашто нема пелета на стовариштима:"Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 2 повезане

Коначно, на слободи: Динић, Јововић и Димић за Машину о месецима проведеним у кућном притвору
Машина пре 2 сатајош 2 повезане

Директорка Пете београдске гимназије: Захтеви ђака су захтеви дела родитеља и наставника који се баве политиком
НИН пре 1 сатјош 11 повезаних