Povezane vesti
"Pričali da sam uzimala pare od Obilića": Ceca Ražnatović progovorila o Sablji, zbog ovoga je 4 meseca bila u zatvoru
Mondo pre 3 sata
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o akciji Sablja, aferi u FK Obilić, ali i odnosu sa političarom Čedomirom Jovanovićem, napominjući da joj je nakon hapšenja bilo zabranjeno da se oglašava. Ceca je nakon "Sablje" napustila FK Obilić jer je… »
"Četiri meseca su me držali u zatvoru": Ceca Ražnatović o "Sablji" i svađi sa Čedom Jovanovićem: "Sve sam mu oprostila"
Blic pre 5 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o odnosu sa političarom Čedomirom Jovanovićem kao i o periodu kada je bila u kućnom pritvoru. Ceca je nakon " Sablje" napustila FK Obilić jer je doživela veliko razočarenje. - Ostavila sam FK Obilić posle… »
"Čekala sam 17 godina da ga vidim, sve sam mu oprostila" Ceca Ražnatović progovorila o Čedi Jovanoviću
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o odnosu sa političarom Čedomirom Jovanovićem kao i o periodu kada je bila u kućnom pritvoru. Ceca je nakon "Sablje" napustila FK Obilić jer je doživela veliko razočarenje. - Ostavila sam FK Obilić posle… »
"Ne mogu da živim sa mržnjom" Svetlana Ražnatović nakon 17 godina oprostila Čedi Jovanoviću..
Kurir pre 6 sati
Pevačica Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o svom odnosu s političarom Čedomirom Jovanovićem i fudbalskim klubom Obilić, koji su, kako kaže, imali veliki uticaj na njen život, a zbog kojih je završila u kućnom zatvoru. Kako ističe, nakon završetka… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju: Ministarstvo da dostavi spisak nelegalnih objekata
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih

Tema jutra: Vučić će drugarima legalizovati zgrade u nacionalnim parkovima za 10.000 evra
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih

Generalni štrajk u Italiji! Blokade širom zemlje zbog Gaze: Masovni protesti u Rimu, Milanu, Bolonji i drugim gradovima
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Jesen je, ali i dalje letnje temperature: Sutra sunčano i veoma toplo i do 33 stepena, evo kad će kiša
Telegraf pre 4 satijoš 45 povezanih