Повезане вести
Сузану Манчић тужна вест затекла у Србији: Збогом, мили мој!
Стори 22.09.2025
Губитак Сузане Манчић је велики. На свом Инстаграм профилу открила је да јој је преминуо пријатељ, фотограф Микица Веселинов. - Збогом, мили мој друже, много сам тужна... Имао си добро срце и добро око. Твоје фотографије… »
"Много сам тужна, Збогом мили..." Сузана Манчић имала смртни случај, ван себе од туге: Јавно се опростила од њега
Курир 22.09.2025
За водитељку Сузану Манчић је тужан дан. Она је недавно примила јако тужне вести, о смрти пријатеља и сарадника, фотографа Микице Веселиновића. Видно потрешена, она се обратила на мрежама и опростила се од њега. - Збогом мили… »
Сузана Манчић сломљена због смрти Опростила се од њега емотивним речима: "Успомена на моју младост..."
Ало 22.09.2025
Није крила тугу због смрти пријатеља. Водитељка Сузана Манчић сазнала је тужне вести, да је умро Микица Веселиновић, фотограф и њен пријатељ. Сузана није крила тугу због овог сазнања, па се на друштвеним мрежама опростила од… »
"Много сам тужна..." Сузана Манчић утучена због смрти блиског пријатеља
Телеграф 22.09.2025
Водитељка Сузана Манчић сазнала је тужне вести, да је умро Микица Веселиновић, фотограф и њен пријатељ. Сузана није крила тугу због овог сазнања,па се на мрежама опростила од њега уз емотивне речи. - Збогом мили друже, много… »
"Много сам тужна": Сузана Манчић утучена због смрти пријатеља: "Мирно путуј мили друже"
Блиц 22.09.2025
Водитељка Сузана Манчић сазнала је тужне вести, да је умро Микица Веселиновић, фотограф и њен пријатељ. Сузана није крила тугу због овог сазнања,па се на мрежама опростила од њега уз емотивне речи. - Збогом мили друже, много… »
Вести дана »
У Србији и даље топло, захлађење и пад температуре стижу средином септембра
Наслови.аи пре 12 минутајош 35 повезаних
Кос: Доношење посмртних остатака Младића и наредни дани важан тест за Србију
РЕУЦ пре 21 минутајош 16 повезаних
Закаснело уништавање амброзије и проблеми са алергијама у Србији
Наслови.аи пре 32 минутајош 6 повезаних
Студенти у блокади из Ниша тврде да полиција позива студенте пред сутрашње окупљање
Машина пре 22 минутајош 11 повезаних