Повезане вести

Сузану Манчић тужна вест затекла у Србији: Збогом, мили мој!

Сузану Манчић тужна вест затекла у Србији: Збогом, мили мој!

Стори 22.09.2025
Губитак Сузане Манчић је велики. На свом Инстаграм профилу открила је да јој је преминуо пријатељ, фотограф Микица Веселинов. - Збогом, мили мој друже, много сам тужна... Имао си добро срце и добро око. Твоје фотографије… »
"Много сам тужна, Збогом мили..." Сузана Манчић имала смртни случај, ван себе од туге: Јавно се опростила од њега

"Много сам тужна, Збогом мили..." Сузана Манчић имала смртни случај, ван себе од туге: Јавно се опростила од њега

Курир 22.09.2025
За водитељку Сузану Манчић је тужан дан. Она је недавно примила јако тужне вести, о смрти пријатеља и сарадника, фотографа Микице Веселиновића. Видно потрешена, она се обратила на мрежама и опростила се од њега. - Збогом мили… »
Сузана Манчић сломљена због смрти Опростила се од њега емотивним речима: "Успомена на моју младост..."

Сузана Манчић сломљена због смрти Опростила се од њега емотивним речима: "Успомена на моју младост..."

Ало 22.09.2025
Није крила тугу због смрти пријатеља. Водитељка Сузана Манчић сазнала је тужне вести, да је умро Микица Веселиновић, фотограф и њен пријатељ. Сузана није крила тугу због овог сазнања, па се на друштвеним мрежама опростила од… »
"Много сам тужна..." Сузана Манчић утучена због смрти блиског пријатеља

"Много сам тужна..." Сузана Манчић утучена због смрти блиског пријатеља

Телеграф 22.09.2025
Водитељка Сузана Манчић сазнала је тужне вести, да је умро Микица Веселиновић, фотограф и њен пријатељ. Сузана није крила тугу због овог сазнања,па се на мрежама опростила од њега уз емотивне речи. - Збогом мили друже, много… »
"Много сам тужна": Сузана Манчић утучена због смрти пријатеља: "Мирно путуј мили друже"

"Много сам тужна": Сузана Манчић утучена због смрти пријатеља: "Мирно путуј мили друже"

Блиц 22.09.2025
Водитељка Сузана Манчић сазнала је тужне вести, да је умро Микица Веселиновић, фотограф и њен пријатељ. Сузана није крила тугу због овог сазнања,па се на мрежама опростила од њега уз емотивне речи. - Збогом мили друже, много… »

Вести дана »