Povezane vesti

"Mnogo sam tužna, Zbogom mili..." Suzana Mančić imala smrtni slučaj, van sebe od tuge: Javno se oprostila od njega

"Mnogo sam tužna, Zbogom mili..." Suzana Mančić imala smrtni slučaj, van sebe od tuge: Javno se oprostila od njega

Kurir pre 4 sati
Za voditeljku Suzanu Mančić je tužan dan. Ona je nedavno primila jako tužne vesti, o smrti prijatelja i saradnika, fotografa Mikice Veselinovića. Vidno potrešena, ona se obratila na mrežama i oprostila se od njega. - Zbogom mili druže, mnogo sam tužna…… »
Suzanu Mančić zatekla tužna vest: Zbogom, mili moj!

Suzanu Mančić zatekla tužna vest: Zbogom, mili moj!

Story pre 6 sati
Gubitak Suzane Mančić je veliki. Na svom Instagram profilu otkrila je da joj je preminuo prijatelj, fotograf Mikica Veselinov. - Zbogom, mili moj druže, mnogo sam tužna... Imao si dobro srce i dobro oko. Tvoje fotografije obeležile su jednu epohu i… »
Suzana Mančić slomljena zbog smrti Oprostila se od njega emotivnim rečima: "Uspomena na moju mladost..."

Suzana Mančić slomljena zbog smrti Oprostila se od njega emotivnim rečima: "Uspomena na moju mladost..."

Alo pre 5 sati
Nije krila tugu zbog smrti prijatelja. Voditeljka Suzana Mančić saznala je tužne vesti, da je umro Mikica Veselinović, fotograf i njen prijatelj. Suzana nije krila tugu zbog ovog saznanja, pa se na društvenim mrežama oprostila od njega uz emotivne reči… »
"Mnogo sam tužna..." Suzana Mančić utučena zbog smrti bliskog prijatelja

"Mnogo sam tužna..." Suzana Mančić utučena zbog smrti bliskog prijatelja

Telegraf pre 6 sati
Voditeljka Suzana Mančić saznala je tužne vesti, da je umro Mikica Veselinović, fotograf i njen prijatelj. Suzana nije krila tugu zbog ovog saznanja,pa se na mrežama oprostila od njega uz emotivne reči. - Zbogom mili druže, mnogo sam tužna……imao si dobro… »
"Mnogo sam tužna": Suzana Mančić utučena zbog smrti prijatelja: "Mirno putuj mili druže"

"Mnogo sam tužna": Suzana Mančić utučena zbog smrti prijatelja: "Mirno putuj mili druže"

Blic pre 6 sati
Voditeljka Suzana Mančić saznala je tužne vesti, da je umro Mikica Veselinović, fotograf i njen prijatelj. Suzana nije krila tugu zbog ovog saznanja,pa se na mrežama oprostila od njega uz emotivne reči. - Zbogom mili druže, mnogo sam tužna……imao si dobro… »

Vesti dana »