Povezane vesti
Selektor Srbije: "Nisam zadovoljan, napravili smo dosta grešaka"
B92 pre 29 dana
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske. "Ne mogu da budem u potpunosti zadovoljan, ali kao što sam i… »
“Veliki sam optimista”: Selektor rukometašica Prades posle mečeva sa Poljskom
Danas pre 29 dana
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske, ali da je cilj u tim mečevima bio da se pruži šansa svim… »
Prades veliki optimista pred SP
Sportske.net pre 29 dana
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske, ali da je cilj u tim mečevima bio da se pruži šansa svim… »
Moramo još da radimo: Selektor Hose Ignasio Prades u prijateljskim mečevima sa Poljskom video na koje rukometašice može…
Večernje novosti pre 29 dana
SELEKTOR rukometašica Hose Ignasio Prades u dvomeču sa Poljskom mogao da je vidi koliko koja devojka u ovom trenutku može da pruži. Naše dame su u prvom, zvaničnom, meču izgubile sa 30:26 (11:16), ali su zato u drugom, iza zatvorenih vrata slavile sa… »
Selektor Srbije nije zadovoljan! Prades posle provera sa Poljskom jasno poručio: Čeka nas dosta posla!
Kurir pre 29 dana
Čeka nas dosta posla, ali sam optimista: Selektor rukometašica Srbije Prades Pons nakon duela s Poljskom
Dnevnik pre 29 dana
Rukometašice Srbije odigrale su dve prijateljske utakmice protiv Poljske i zabeležile polovičan učinak. Rukometašice Poljske su u prvom meču na svom terenu pobedile Srbiju rezultatom 30:26. Srbija je u drugom duelu zabeležila trijumf od 28:25. – Čeka nas… »
Prades: Imam jasniju sliku na koga mogu da računam
Sport klub pre 29 dana
Selektor ženske reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske, ali da je cilj u tim mečevima bio da se pruži šansa svim igračicama u… »
Pons: Želeo sam svima da dam šansu
Sportski žurnal pre 29 dana
“Čeka nas mnogo posla, veliki sam optimista”. Rukometašice Poljske su u prvom meču na svom terenu pobedile Srbiju 30:26. Srbija je u drugom duelu zabeležila trijumf od 28:25. - Čeka nas mnogo posla, ali ja sam zaista veliki optimista - izjavio je… »
Selektor rukometašica Srbije Prades Pons: Čeka nas dosta posla, ja sam veliki optimista
RTS pre 29 dana
Rukometašice Srbije nadigrale su selekciju Poljske u drugom prijateljskom meču igranom u nedelju bez prisustva javnosti. Posle prijateljskih utakmica sa Poljskom selektor ženske rukometne reprezentacije Hose Ignasio Prades Pons izjavio je da nije u… »
Vesti dana »
Tramp: Ne želim uzaludan sastanak s Putinom; Orban: Pripreme za samit u Budimpešti i dalje traju
RTS pre 30 minutajoš 56 povezanih
Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Beta pre 46 minutajoš 16 povezanih
Tresao se Rodos Snažan zemljotres od 4,7 stepeni uznemirio region
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih