Povezane vesti

Selektor Srbije: "Nisam zadovoljan, napravili smo dosta grešaka"

Selektor Srbije: "Nisam zadovoljan, napravili smo dosta grešaka"

B92 pre 1 sat
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske. "Ne mogu da budem u potpunosti zadovoljan, ali kao što sam i… »
“Veliki sam optimista”: Selektor rukometašica Prades posle mečeva sa Poljskom

“Veliki sam optimista”: Selektor rukometašica Prades posle mečeva sa Poljskom

Danas pre 3 sata
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske, ali da je cilj u tim mečevima bio da se pruži šansa svim… »
Prades veliki optimista pred SP

Prades veliki optimista pred SP

Sportske.net pre 3 sata
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske, ali da je cilj u tim mečevima bio da se pruži šansa svim… »
Moramo još da radimo: Selektor Hose Ignasio Prades u prijateljskim mečevima sa Poljskom video na koje rukometašice može…

Moramo još da radimo: Selektor Hose Ignasio Prades u prijateljskim mečevima sa Poljskom video na koje rukometašice može…

Večernje novosti pre 3 sata
SELEKTOR rukometašica Hose Ignasio Prades u dvomeču sa Poljskom mogao da je vidi koliko koja devojka u ovom trenutku može da pruži. Naše dame su u prvom, zvaničnom, meču izgubile sa 30:26 (11:16), ali su zato u drugom, iza zatvorenih vrata slavile sa… »
Čeka nas dosta posla, ali sam optimista: Selektor rukometašica Srbije Prades Pons nakon duela s Poljskom

Čeka nas dosta posla, ali sam optimista: Selektor rukometašica Srbije Prades Pons nakon duela s Poljskom

Dnevnik pre 5 sati
Rukometašice Srbije odigrale su dve prijateljske utakmice protiv Poljske i zabeležile polovičan učinak. Rukometašice Poljske su u prvom meču na svom terenu pobedile Srbiju rezultatom 30:26. Srbija je u drugom duelu zabeležila trijumf od 28:25. – Čeka nas… »
Selektor Srbije nije zadovoljan! Prades posle provera sa Poljskom jasno poručio: Čeka nas dosta posla!

Selektor Srbije nije zadovoljan! Prades posle provera sa Poljskom jasno poručio: Čeka nas dosta posla!

Kurir pre 5 sati
Prades: Imam jasniju sliku na koga mogu da računam

Prades: Imam jasniju sliku na koga mogu da računam

Sport klub pre 4 sati
Selektor ženske reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades izjavio je da ne može da bude u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe na prijateljskim utakmicama protiv selekcije Poljske, ali da je cilj u tim mečevima bio da se pruži šansa svim igračicama u… »
Pons: Želeo sam svima da dam šansu

Pons: Želeo sam svima da dam šansu

Sportski žurnal pre 5 sati
“Čeka nas mnogo posla, veliki sam optimista”. Rukometašice Poljske su u prvom meču na svom terenu pobedile Srbiju 30:26. Srbija je u drugom duelu zabeležila trijumf od 28:25. - Čeka nas mnogo posla, ali ja sam zaista veliki optimista - izjavio je… »
Selektor rukometašica Srbije Prades Pons: Čeka nas dosta posla, ja sam veliki optimista

Selektor rukometašica Srbije Prades Pons: Čeka nas dosta posla, ja sam veliki optimista

RTS pre 6 sati
Rukometašice Srbije nadigrale su selekciju Poljske u drugom prijateljskom meču igranom u nedelju bez prisustva javnosti. Posle prijateljskih utakmica sa Poljskom selektor ženske rukometne reprezentacije Hose Ignasio Prades Pons izjavio je da nije u… »

Vesti dana »