Povezane vesti
Mladen joj je nikad bliže, a novim potezom je sve zbunila Dea Đurđević priznala da je ponovo zaljubljena, pa uradila ovo…
Alo pre 3 sata
Objavila je selfi iz studija gde je pozirala u bež kompletu. Dea Đurđević je u poslednjem periodu posebno aktivna na Instagramu, a ovog puta je oduševila brojne pratioce. Objavila je selfi iz studija gde je pozirala u bež kompletu, a njen opis je mnoge… »
"Nemilosrdna sam": Dea Đurđević našla novog dečka, pa zbunila objavom: Podelila fotografiju iz studija i poslala snažnu poruku…
Blic pre 4 sati
Voditeljka Dea Đurđević u poslednje vreme često intrigira javnost svojim objavama na Instagramu. Ovoga puta, Dea je podelila selfi iz studija gde je pozirala u bež kompletu, a njen opis je mnoge zaintrigirao. - Nikada nemoj da mešaš moju dobrotu za… »
"Nemilosrdna sam" Dea Đurđević našla novog dečka, pa zbunila objavom: Oglasila se i poslala šok poruku!
Kurir pre 3 sata
Voditeljka televizije Pink Dea Đurđević u poslednje vreme je u centru pažnje medija i javnosti zbog ljubavnog života - raskida sa kolegom Mladenom Mijatovićem, kao i ulaska u novu emotivnu vezu. Ipak, ona često intrigira javnost i svojim objavama na… »
Dea Đurđević postala "nemilosrdna": Nakon što je našla novog dečka zbunila objavom sa Pinka
Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Dea Đurđević u poslednje vreme često intrigira javnost svojim objavama na Instagramu. Ovoga puta, Dea je podelila selfi iz studija gde je pozirala u bež kompletu, a njen opis je mnoge zaintrigirao. - Nikada nemoj da mešaš moju dobrotu za… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju traži spisak svih 4,8 miliona nelegalnih objekata u Srbiji
In medija pre 2 satajoš 6 povezanih

Advokat Prelević: Novi uslovi za legalizaciju objekata - potpuna negacija pravne države
Beta pre 1 satjoš 64 povezane

Generalni štrajk u Italiji u znak podrške Gazi: Stali vozovi, blokirane luke, škole ne rade
N1 Info pre 3 satajoš 7 povezanih

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteoalarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 3 satajoš 45 povezanih