Povezane vesti

Bura u BiH zbog posete marte Kos: Poručila da zemlja mora hitno da krene napred; Snsd: Došla da prevaspitava

Bura u BiH zbog posete marte Kos: Poručila da zemlja mora hitno da krene napred; Snsd: Došla da prevaspitava

Blic pre 18 minuta
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas u Sarajevu da veruje u evropsku budućnost BiH, ali i da zemlja mora hitno krenuti napred. - Došla sam u BiH jer verujem u evropsku budućnost ove države. Svedoci smo novih izazova sa… »
Kos u poseti BiH, izrazila podršku reformskom putu i evropskoj budućnosti ove zemlje

Kos u poseti BiH, izrazila podršku reformskom putu i evropskoj budućnosti ove zemlje

N1 Info pre 2 sata
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos je u razgovoru sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Denisom Bećirovićem izrazila podršku reformskom putu i evropskoj budućnosti te zemlje i pozvala sve političke snage da zajedno rade na tome. "Važan razgovor… »

Blic pre 3 sata
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas u Sarajevu da veruje u evropsku budućnost BiH, ali i da zemlja mora hitno da krene napred. Na to je reagovala SNSD MIlorada Dodika kritikama da je "došla da prevaspitava". Kos je na početku… »
Kos: Nastavak reformskih procesa u BiH ključni preduslov za početak pristupnih pregovora

Kos: Nastavak reformskih procesa u BiH ključni preduslov za početak pristupnih pregovora

NIN pre 3 sata
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da čvrsto veruje u evropsku budućnost Bosne i Hercegovine (BiH), podsetivši da je odgovor Evropske unije (EU) bio čvrst i nedvosmislen na nove "izazove sa neustavnim i secesionističkim… »
Kos: Verujem u evropsku budućnost BiH, vidimo je celovitu u članstvu

Euronews pre 3 sata
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas u Sarajevu da veruje u evropsku budućost BiH, ali i da zemlja mora hitno krenuti napred. "Došla sam u BiH jer verujem u evropsku budućnost ove države. Svedoci smo novih izazova s protivustavnom… »
Komesarka za proširenje EU u Sarajevu: Marta Kos izrazila podršku reformskom putu i evropskoj budućnosti BiH

Komesarka za proširenje EU u Sarajevu: Marta Kos izrazila podršku reformskom putu i evropskoj budućnosti BiH

Kurir pre 3 sata
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos danas je u razgovoru sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Denisom Bećirovićem izrazila podršku reformskom putu i evropskoj budućnosti te zemlje i pozvala sve političke snage da zajedno rade na tome. "Važan… »

RTV pre 4 sati
SARAJEVO - Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas u Sarajevu da veruje u evropsku budućost BiH, ali i da zemlja mora hitno krenuti napred. "Došla sam u BiH jer verujem u evropsku budućnost ove države. Svedoci smo novih izazova s… »
Marta Kos u Sarajevu: Izrazila sam svoje čvrsto uverenje u evropsku budućnost BiH

Marta Kos u Sarajevu: Izrazila sam svoje čvrsto uverenje u evropsku budućnost BiH

Danas pre 4 sati
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos danas je u razgovoru sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Denisom Bećirovićem izrazila podršku reformskom putu i evropskoj budućnosti te zemlje i pozvala sve političke snage da zajedno rade na tome. „Važan… »

Vesti dana »