Povezane vesti

Selektor naših basketaša zadovoljan srebrom na svetskom prvenstvu: "Pokazali smo da Srbija ima čemu da se nada, da ima…

Selektor naših basketaša zadovoljan srebrom na svetskom prvenstvu: "Pokazali smo da Srbija ima čemu da se nada, da ima…

Kurir pre 1 sat
"Prezadovoljan sam rezultatom i momcima. Kao što sam rekao i pre puta u Kinu, mi smo bili jedna od najmlađih reprezentacija na prvenstvu i pokazali smo da Srbija ima čemu da se nada, da ima naslednike naših najboljih basketaša i svetlu budućnost u ovom… »
Basket u Srbiji ima svetlu budućnost: Selektor „orlića“ prezadovoljan osvajanjem svetskog srebra

Basket u Srbiji ima svetlu budućnost: Selektor „orlića“ prezadovoljan osvajanjem svetskog srebra

Dnevnik pre 2 sata
Selektor muške reprezentacije Srbije u basketu 3x3 za igrače do 23 godine Nenad Karanović prezadovoljan je osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu (U23). Basketaši Srbije su u nedelju osvojili srebro na SP u kineskom Šonganu, pošto su u finalu… »
Karanović: Prezadovoljan sam rezultatom

Karanović: Prezadovoljan sam rezultatom

Sportski žurnal pre 3 sata
“Basket u Srbiji ima svetlu budućnost" Selektor muške reprezentacije Srbije u basketu 3x3 za igrače do 23 godine Nenad Karanović izjavio je da je prezadovoljan osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu (U23). Basketaši Srbije su u nedelju osvojili… »
Karanović: Prezadovoljan sam rezultatom na SP, basket u Srbiji ima svetlu budućnost

Karanović: Prezadovoljan sam rezultatom na SP, basket u Srbiji ima svetlu budućnost

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Selektor muške reprezentacije Srbije u basketu 3x3 za igrače do 23 godine Nenad Karanović izjavio je da je prezadovoljan osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu (U23). Basketaši Srbije su u nedelju osvojili srebro na SP u kineskom… »
Karanović posle srebra: Basket u Srbiji ima svetlu budućnost

Karanović posle srebra: Basket u Srbiji ima svetlu budućnost

RTS pre 3 sata
Selektor muške reprezentacije Srbije u basketu 3x3 za igrače do 23 godine Nenad Karanović izjavio je da je prezadovoljan osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu (U23). Basketaši Srbije su u nedelju osvojili srebro na SP u kineskom Šonganu, pošto… »

Vesti dana »