Povezane vesti

Naš pevač se ipak ne razvodi od 14 godina mlađe supruge? „Radilo se o trećoj osobi, u isto vreme sam…“

Naš pevač se ipak ne razvodi od 14 godina mlađe supruge? „Radilo se o trećoj osobi, u isto vreme sam…“

Nova pre 21 dana
Pre mesec dana počele su priče da je pevač Emir Habibović stavio tačku na brak sa 14 godina mlađom suprugom Tamarom Selimović koju smo gledali u jednoj od sezona muzičkog programa "Zvezde Granda". Pevač Emir Habibović pre par godina se razveo od prve… »
Kada su se upoznali imao je 51, a Melina 21: Evo koliko godina sada puni Haris Džinović: "Njeni roditelji su branili zbog…

Kada su se upoznali imao je 51, a Melina 21: Evo koliko godina sada puni Haris Džinović: "Njeni roditelji su branili zbog…

Blic pre 21 dana
Haris Džinović važi za jednog od najtraženijih pevača godinama unazad, a njegov život oduvek je intrigirao javnost. On nikada previše nije voleo da priča o privatnom životu, a u žižu interesovanja dospeo je kada se razveo od 30 godina mlađe supruge… »
"Problem je treća osoba" Pevač progovorio o razvodu od 14 godina mlađe supruge: "Brzo će se kajati"

"Problem je treća osoba" Pevač progovorio o razvodu od 14 godina mlađe supruge: "Brzo će se kajati"

Alo pre 21 dana
Priznao da je u sve umešana treća osoba. Nedavno se spekulisalo o razvodu pevača Emira Habibović i njegove 14 godina mlađe koleginice Tamare Selimović. Nakon što su njihove objave na društvenim mrežama navele javnost da pomisli da je krah braka izvestan… »
"Imao sam neke nesuglasice, radilo se o trećoj osobi" Pevač progovorio o razvodu sa 14 godina mlađom pevačicom

"Imao sam neke nesuglasice, radilo se o trećoj osobi" Pevač progovorio o razvodu sa 14 godina mlađom pevačicom

Telegraf pre 21 dana
Pevač Emir Habibović, koji je u braku sa 14 godina mlađom koleginicom Tamarom Selimović, se oglasio i otkrio je da li se razvodi. Naime, Emir Habibiović tvrdi da se razvod neće dogoditi. Emiri je naveo da su on i Tamara Selimović imali nesugalasice, ali… »
Pevač oženio 14 godina mlađu, pa progovorio o razvodu: "Radilo se o trećoj osobi, poslovno je bilo u pitanju"

Pevač oženio 14 godina mlađu, pa progovorio o razvodu: "Radilo se o trećoj osobi, poslovno je bilo u pitanju"

Blic pre 21 dana
Pevač Emir Habibović, koji je u braku sa 14 godina mlađom koleginicom Tamarom Selimović, se oglasio i otkrio je da li se razvodi. Naime, Emir Habibiović tvrdi da se razvod neće dogoditi. Emiri je naveo da su on i Tamara Selimović imali nesugalasice, ali… »

Vesti dana »