Povezane vesti
Sestričina ovog pevača u Zvezdama Granda! Ujak došao da joj pruži podršku: Iznenadila me je, brat joj je sve organizovao
Kurir 22.09.2025
Počela je nova sezona emisije "Zvezde Granda", a na snimanju nove epizode pojavio se pevač Osman Hadžić. Na iznenađenje mnogih Osman je otkrio da je tu zbog ćerke svoje sestre, koja će se nadmetati u "Zvezdama Granda" za što bolji plasman. - Danas sam u… »
"I mene je iznenadila": Osman Hadžić doveo sestričinu na snimanje Zvezda Granda, evo kako izgleda i šta kaže o poznatom ujaku…
Blic 22.09.2025
Počela je nova sezona emisije "Zvezde Granda", a na snimanju nove epizode sreli smo pevača Osmana Hadžića. Na iznenađenje mnogih Osman je otkrio da je tu zbog ćerke svoje sestre, koja će se nadmetati u "Zvezdama Granda" za što bolji plasman. - Danas sam… »
Vesti dana »
Blokada na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: Studenti traže da Jelena Kleut bude vraćena na posao, dekan zahteva deblokadu zgrade
Insajder pre 20 minutajoš 41 povezana
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
Glas Zaječara pre 46 minutajoš 7 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Berza, Centralni registar i Komisija za hartije od vrednosti pod istim kovom na Prokopu: Mali obišao istitucije tržišta kapitala
N1 Info pre 31 minutajoš 19 povezanih