Povezane vesti
Sestričina ovog pevača u Zvezdama Granda! Ujak došao da joj pruži podršku: Iznenadila me je, brat joj je sve organizovao
Kurir pre 8 sati
Počela je nova sezona emisije "Zvezde Granda", a na snimanju nove epizode pojavio se pevač Osman Hadžić. Na iznenađenje mnogih Osman je otkrio da je tu zbog ćerke svoje sestre, koja će se nadmetati u "Zvezdama Granda" za što bolji plasman. - Danas sam u… »
"I mene je iznenadila": Osman Hadžić doveo sestričinu na snimanje Zvezda Granda, evo kako izgleda i šta kaže o poznatom ujaku…
Blic pre 8 sati
Počela je nova sezona emisije "Zvezde Granda", a na snimanju nove epizode sreli smo pevača Osmana Hadžića. Na iznenađenje mnogih Osman je otkrio da je tu zbog ćerke svoje sestre, koja će se nadmetati u "Zvezdama Granda" za što bolji plasman. - Danas sam… »
Vesti dana »

Danas je jesenja ravnodnevica, ali evo kog datuma će u Srbiji dan i noć trajati isto
Blic pre 21 minutajoš 60 povezanih

Nato odlučan da brani bezbednost Evrope Alijansa spremna za direktan sukob sa Moskvom
Alo pre 2 satajoš 32 povezane

Haos u Milanu zbog Gaze: Šezdeset policajaca povređeno u sukobu sa demonstrantima na protestu podrške palestinskom narodu
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Za ove se uvodi nulta tolerancija!
Alo pre 3 satajoš 71 povezana

Pljušte priznanja: Francuska priznala Palestinu, slede je Belgije, Malta, Luksemburg, Andora i San Marino
Pravda pre 1 satjoš 33 povezane