Povezane vesti
"Zaradio sam 4.000.000 evra, sramota me da kažem gde sada živim" Nije imao meru - advokati i razvod ga skupo koštali, pao u…
Kurir pre 28 dana
Velika zvezda snukera, Mark Alen iz Severne Irske, pre nekoliko godina dotakao je dno, pa je rešio da svoj život promeni iz korena. Mark Alen rođen je u Belfastu pre 37 godina i među igračima snukera nosi nadimak Pištolj. Bio je poznat po svom… »
"Zaradio sam četiri miliona evra, a sramota me je da kažem gde danas živim, pao sam u depresiju"
Telegraf pre 28 dana
Može se slobodno reći da je Mark Alen svojevrsna legenda snukera i da je jedan od najboljih igrača ovog sporta u godinama iza nas. Napunio je 39 godina, rođen je u Severnoj Irskoj, a osvojio je pet velikih turnira i ima ukupno 11 pehara u karijeri. Pored… »
Vesti dana »

Evropa zatvara puteve snabdevanja ruskim gasom: Srbija pred najtežim energetskim izazovom
Politika pre 5 minutajoš 30 povezanih

Beba pronađena mrtva u novom sadu Majku u šoku i oblivenu krvlju pronašli stanari obližnje zgrade
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih

Kalas: Zvaničnici EU za energetsku bezbednost Ukrajine,Tramp iskren,ali i mi da učestvujemo
RTV pre 1 satjoš 31 povezana

Oglasila se ćerka generala Pavkovića: Marijina tužna objava dira u srce
Glas Zapadne Srbije pre 19 minutajoš 62 povezane

"Junačino, hvala ti za sve": Sloba Radanović se ovim rečima oprostio od generala Nebojše Pavkovića
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih