Povezane vesti
"Zaradio sam 4.000.000 evra, sramota me da kažem gde sada živim" Nije imao meru - advokati i razvod ga skupo koštali, pao u…
Kurir pre 12 sati
Velika zvezda snukera, Mark Alen iz Severne Irske, pre nekoliko godina dotakao je dno, pa je rešio da svoj život promeni iz korena. Mark Alen rođen je u Belfastu pre 37 godina i među igračima snukera nosi nadimak Pištolj. Bio je poznat po svom… »
"Zaradio sam četiri miliona evra, a sramota me je da kažem gde danas živim, pao sam u depresiju"
Telegraf pre 15 sati
Može se slobodno reći da je Mark Alen svojevrsna legenda snukera i da je jedan od najboljih igrača ovog sporta u godinama iza nas. Napunio je 39 godina, rođen je u Severnoj Irskoj, a osvojio je pet velikih turnira i ima ukupno 11 pehara u karijeri. Pored… »
Vesti dana »

Dizni: Šou program ‘Džimi Kimel uživo’ vraća se na program ABC-a od sutra
Radio sto plus pre 16 minutajoš 3 povezane

Upravo na Blic TV (video) "sa tatom nemam pravi odnos" Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 11 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 5 satijoš 1 povezana