Povezane vesti
Niš dobija održiviji saobraćaj: tramvaji i biciklističke staze deo novog urbanističkog plana
Glas juga pre 4 sati
Gradski većnik Ivan Grmuša naglasio je da je reč o jednoj od ključnih studija potrebnih za razvoj grada. Novi Plan urbane mobilnosti, zajedno sa pratećim projektima ozelenjavanja i borbe protiv toplotnih ostrva, pokazuje da Niš ulazi u fazu strateškog… »
U planu vraćanje tramvaja u Niš i nova trasa pruge kroz Pantelej
Južne vesti pre 9 sati
Da se postojeća pruga koja prolazi kroz Niš rekonstruiše i iskoristi za tramvaje, kao i da se napravi novi železnički „kružni prsten“ koji bi služio za javni prevoz – neke su od ideja koje je obuhvatio Plan urbane mobilnosti koji je predstavljen danas u… »
Umesto vozova kroz grad, planira se tramvaj koji će ići kružnom trasom
Gradski portal 018 pre 10 sati
U holu Gradske kuće održana je prezentacija Plana održive urbane mobilnosti, kojim se predviđa formiranje prstenaste tramvajske trase kroz grad na mestu postojeće železničke pruge. Plan će biti deo Generalnog urbanističkog plana, a predviđa i izgradnju… »
Plan održive urbane mobilnosti značajan za novi železnički javni transport
Niške vesti pre 10 sati
„Plan urbane mobilnosti je jedna od studija koje su potrebne da se završe, odnosno usvoje i koje će biti i u okviru novog genralnog urbanističkog plana. Neophodno je iz razloga što stari železnički koridor trenutno prolazi kroz sam grad Niš, a s obzirom… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 31 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana