Povezane vesti

"Naježila sam se kad mi je rekla za Majkla Džeksona": Elvisova udovica o pokojnom zetu, družio se samo s decom

"Naježila sam se kad mi je rekla za Majkla Džeksona": Elvisova udovica o pokojnom zetu, družio se samo s decom

Mondo pre 6 sati
Prisila Prisli, udovica Elvisa Prislija, koja se u svojim memoarima opisala trenutak kada je morala da isključi ćerku sa aparata za održavanje u životu, govorila je i o šoku koji je doživela kada joj je saopštila da se zabavlja sa Majklom Džeksonom… »
"Družio se isključivo s decom" Udovica Elvisa Prislija iznela teške optužbe na račun Majkla Džeksona: "Ni Elvis ga nije…

"Družio se isključivo s decom" Udovica Elvisa Prislija iznela teške optužbe na račun Majkla Džeksona: "Ni Elvis ga nije…

Kurir pre 9 sati
Prisila Prisli je u svojoj novoj knjizi "Softly, As I Leave You: Life After Elvis" iznela šokantne detalje o ljubavnom životu svoje pokojne ćerke, Lise Meri i Majkla Džeksona. U memoarima, Prisila između ostalog tvrdi da se Džekson oženio Lisom Meri… »
Priscila Prisli u memoarima otkrila mračne tajne Majkla Džeksona: Progovorila i o ćerkinoj smrti

Priscila Prisli u memoarima otkrila mračne tajne Majkla Džeksona: Progovorila i o ćerkinoj smrti

B92 pre 8 sati
Priscila Prisli u svojoj novoj knjizi "Softly, As I Leave You: Life After Elvis" iznela je šokantne detalje o ljubavnom životu svoje pokojne ćerke Lize Meri i Majkla Džeksona. Ova otkrića dolaze u jeku pravne bitke sa njenim bivšim poslovnim partnerima… »

Vesti dana »