Povezane vesti
Krkobabić: Ako birate, birajte selo! Natalija Selmović dobila sredstva za kupovinu kuće u selu Blato
Plus online pre 2 sata
„Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo nastavljaju svoj život. Nadam se da ima nade i za ove koji ostaju u velikim gradovima. Ovo su globalno teška vremena, vremena u kojima se donose velike odluke koje trajno… »
Najveću kuću, od 198 kvadrata u Hetinu uzeo je mladi Aleksandar, a u najmanju, kod Vladimiraca od svega 26 kvadrata, useliće…
Blic pre 4 sati
„Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo nastavljaju svoj život. Nadam se da ima nade i za ove koji ostaju u velikim gradovima. Ovo su globalno teška vremena, vremena u kojima se donose velike odluke koje trajno… »
Dodeljena još 92 ugovora dobitnicima seoskih kuća sa okućnicom u selima širom Srbije
Radio sto plus pre 4 sati
{image2} “Ovim tempom približavamo se prvom cilju od 4.000 useljenih kuća sa više od 20.000 ljudi u selima Srbije uz izuzetno bitnu činjenicu da su oni u proseku mlađi od 30 godina”, rekao je ministar za brigu o selu Milan Кrkobabić. {image3} Kuće su u… »
Krkobabić: “Vlada kupuje kuće, mladi idu na selo”
Serbian News Media pre 4 sati
Među novim vlasnicima kuća su parovi i mladi pojedinci. Kuće variraju od najveće, od 198 kvadrata u Hetinu kod Žitišta, do najmanje, od 26 kvadrata u Mrovskoj kod Vladimiraca. Vrednost kuća se takođe razlikuje, od najjeftinije, plaćene nešto više od… »
Kakve su priče novih vlasnika kuća u selima Srbije: Od najveće od 198 kvadrata do najmanje od samo 26 kvadrata
Telegraf pre 5 sati
Krkobabić: Somborska sela rekorderi po broju useljenih kuća uz pomoć ovog programa
RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić danas je u Palati Srbija potpisao još 92 ugovora sa dobitnicima seoskih kuća sa okućnicom u čak 72 sela širom Srbije. "Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo… »
Potpisano još 92 ugovora za dodelu sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom
B92 pre 5 sati
Danas je u Palati Srbije potpisano još 92 ugovora sa dobitnicima seoskih kuća sa okućnicom u čak 72 sela širom Srbije. "Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo nastavljaju svoj život. Nadam se da ima nade i za ove koji… »
Vesti dana »

Za tačno sat vremena počinje jesen: Dani postaju kraći, a noći duže
BizLife pre 1 satjoš 60 povezanih

London: NATO spreman na konfrontaciju sa Rusijom zbog navodnih vazdušnih incidenata
Vesti online pre 38 minutajoš 32 povezane

Deset glasova odjednom za Palestinu: Danas se na inicijativu Francuske i Saudijske Arabije održava konferencija u NJuorku
Večernje novosti pre 6 satijoš 32 povezane