Povezane vesti

Krkobabić: Ako birate, birajte selo! Natalija Selmović dobila sredstva za kupovinu kuće u selu Blato

Krkobabić: Ako birate, birajte selo! Natalija Selmović dobila sredstva za kupovinu kuće u selu Blato

Plus online pre 21 dana
„Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo nastavljaju svoj život. Nadam se da ima nade i za ove koji ostaju u velikim gradovima. Ovo su globalno teška vremena, vremena u kojima se donose velike odluke koje trajno… »
Najveću kuću, od 198 kvadrata u Hetinu uzeo je mladi Aleksandar, a u najmanju, kod Vladimiraca od svega 26 kvadrata, useliće…

Najveću kuću, od 198 kvadrata u Hetinu uzeo je mladi Aleksandar, a u najmanju, kod Vladimiraca od svega 26 kvadrata, useliće…

Blic pre 21 dana
„Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo nastavljaju svoj život. Nadam se da ima nade i za ove koji ostaju u velikim gradovima. Ovo su globalno teška vremena, vremena u kojima se donose velike odluke koje trajno… »
Dodeljena još 92 ugovora dobitnicima seoskih kuća sa okućnicom u selima širom Srbije

Dodeljena još 92 ugovora dobitnicima seoskih kuća sa okućnicom u selima širom Srbije

Radio sto plus pre 21 dana
{image2} “Ovim tempom približavamo se prvom cilju od 4.000 useljenih kuća sa više od 20.000 ljudi u selima Srbije uz izuzetno bitnu činjenicu da su oni u proseku mlađi od 30 godina”, rekao je ministar za brigu o selu Milan Кrkobabić. {image3} Kuće su u… »
Krkobabić: “Vlada kupuje kuće, mladi idu na selo”

Krkobabić: “Vlada kupuje kuće, mladi idu na selo”

Serbian News Media pre 21 dana
Među novim vlasnicima kuća su parovi i mladi pojedinci. Kuće variraju od najveće, od 198 kvadrata u Hetinu kod Žitišta, do najmanje, od 26 kvadrata u Mrovskoj kod Vladimiraca. Vrednost kuća se takođe razlikuje, od najjeftinije, plaćene nešto više od… »
Kakve su priče novih vlasnika kuća u selima Srbije: Od najveće od 198 kvadrata do najmanje od samo 26 kvadrata

Kakve su priče novih vlasnika kuća u selima Srbije: Od najveće od 198 kvadrata do najmanje od samo 26 kvadrata

Telegraf pre 21 dana
Krkobabić: Somborska sela rekorderi po broju useljenih kuća uz pomoć ovog programa

Krkobabić: Somborska sela rekorderi po broju useljenih kuća uz pomoć ovog programa

RTV pre 21 dana
BEOGRAD - Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić danas je u Palati Srbija potpisao još 92 ugovora sa dobitnicima seoskih kuća sa okućnicom u čak 72 sela širom Srbije. "Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo… »
Potpisano još 92 ugovora za dodelu sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom

Potpisano još 92 ugovora za dodelu sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom

B92 pre 21 dana
Danas je u Palati Srbije potpisano još 92 ugovora sa dobitnicima seoskih kuća sa okućnicom u čak 72 sela širom Srbije. "Ubeđen sam da ima nade za ove mlade ljude koji odlaze u sela Srbije i tamo nastavljaju svoj život. Nadam se da ima nade i za ove koji… »

Vesti dana »