Povezane vesti
Teško sam radila i puno sam plela: Baka Radmila sa osmehom oduvala svećicu sa neverovatnim brojem 100 - ovo su njeni saveti za…
RINA 22.09.2025
Teško sam radila i puno sam plela: Baka Radmila sa osmehom oduvala svećicu sa neverovatnim brojem 100 - ovo su njeni saveti za dug vek (FOTO) Užice - Baka Radmila Panović iz sela Ponikve kod Užica ovog septembra oduvala je svećice sa trocifrenim brojem… »
„Mučila sam se dosta. Nije nekada bilo ni imanja, ni stoke“ baka Radmila sa osmehom oduvala svećicu sa neverovatnim brojem 100…
Dnevnik 22.09.2025
UŽICE: Baka Radmila Panović iz sela Ponikve kod Užica ovog septembra oduvala je svećice sa trocifrenim brojem na torti, proslavivši sa svojim najbližima veliki 100. rođendan. Jubilej koji retko ko doživi dočekala je sa toplim pogledom i nežnim osmehom… »
Baka Radmila sa osmehom oduvala svećicu sa brojem 100 Ovo su njeni saveti za dugovečnost (foto)
Alo 22.09.2025
Baka Radmila Panović iz sela Ponikve kod Užica ovog septembra oduvala je svećice sa trocifrenim brojem na torti, proslavivši sa svojim najbližima veliki 100. rođendan. Jubilej koji retko ko doživi dočekala je sa toplim pogledom i nežnim osmehom. Njen… »
Baka Radmila iz Užica proslavila 100. rođendan: Nakon mukotrpnog života, ovo su njeni saveti za dug vek
Telegraf 22.09.2025
Baka Radmila Panović iz sela Ponikve kod Užica ovog septembra oduvala je svećice sa trocifrenim brojem na torti, proslavivši sa svojim najbližima veliki 100. rođendan. Jubilej koji retko ko doživi dočekala je sa toplim pogledom i nežnim osmehom. Njen… »
Teško sam radila i puno sam plela: Baka Radmila sa osmehom oduvala svećicu sa neverovatnim brojem 100 - ovo su njeni saveti za…
RINA 22.09.2025
Teško sam radila i puno sam plela: Baka Radmila sa osmehom oduvala svećicu sa neverovatnim brojem 100 - ovo su njeni saveti za dug vek (FOTO) Užice - Baka Radmila Panović iz sela Ponikve kod Užica ovog septembra oduvala je svećice sa trocifrenim brojem… »
Baka Radmila proslavila 100. rođendan: Život joj nije bio lak, a jedan savet za dugovečnost rado deli svima
Mondo 22.09.2025
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 4 satijoš 31 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Masovni napad na Kremenčuk; Situacija sa isporukom oružja Ukrajini kritična, nastavlja se prisilna mobilizacija
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih
Ovu zemlju je letos posetio Marko Đurić: U Beninu izbio puč, osujećen je
Danas pre 3 satajoš 25 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 30 povezanih
Formula 1 ima novog šampiona: Lando Noris nadmudrio Maksa Ferstapena!
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih