Povezane vesti

Obradović o Bongi i njegovoj sudbini u Partizanu: Pokazalo se da sam bio u pravu, nema mnogo takvih u Evropi

Obradović o Bongi i njegovoj sudbini u Partizanu: Pokazalo se da sam bio u pravu, nema mnogo takvih u Evropi

Nova pre 3 sata
Željko Obradović, trener Partizana, hvalio je Isaka Bongu, koji se nakon Evrobasketa i zlatne medalje sa Nemačkom pridružuje crno-belima nedelju dana pred početak Evrolige. Partizanove pripreme se polako privode kraju, tim se uigrava pred početak onih… »
Partizan traži pojačanje pred start nove sezone: Željko Obradović ima jasnu želju!

Partizan traži pojačanje pred start nove sezone: Željko Obradović ima jasnu želju!

Kurir pre 5 sati
Na osam dana do početka sezone Partizan i dalje traži centra, Željko Obradović se još jednom dotakao te teme. Trener crno-belih je rekao da tržište nije baš sjajno: - Moja prva želja pred početak sezone je da se povređeni igrači oporave i da kompletiramo… »
Željko Obradović potvrdio da Partizan traži još jednog igrača: "Trudimo se, ali kada budemo doneli odluku..."

Željko Obradović potvrdio da Partizan traži još jednog igrača: "Trudimo se, ali kada budemo doneli odluku..."

Telegraf pre 12 sati
Nesvakidašnji izlet u Australiju u predsezoni se za Partizan završio sa skorom od jedne pobede i jednog poraza. Tim Željka Obradovića uspeo je da savlada Sidnej (93:90), ali je izgubio od Panatinaikosa prethodno u polufinalu (82:91), tako da je turnir… »

Vesti dana »