Povezane vesti
Zašto su ženski džepovi postali kontroverzni
BBC News 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj… »
Radio 021 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Getty Images Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora… »
Južne vesti 22.09.2025
Getty Images Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg # WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da… »
NIN 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg #WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da li će se to… »
Danas 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg # WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da li će se to… »
Vesti dana »
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 34 minutajoš 23 povezane
Na Savi kod Slavonskog Broda prevrnuo se čamac sa grupom migranata, ima žrtava
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
VREME DANAS: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Nedeljnik pre 3 satajoš 20 povezanih