Povezane vesti

Zašto su ženski džepovi postali kontroverzni

BBC News pre 10 sati
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj… »

Radio 021 pre 10 sati
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Getty Images Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora… »

Južne vesti pre 10 sati
Getty Images Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg # WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da… »

NIN pre 10 sati
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg #WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da li će se to… »

Danas pre 10 sati
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg # WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da li će se to… »

Vesti dana »