Повезане вести

Зашто су женски џепови постали контроверзни

BBC News пре 31 дана
Зашто мушка одећа има толико много џепова, а женска толико мало? Вековима је скромни џеп био тачка раздора у родној подели у моди. Зашто мушка одећа има толико много џепова, а женска толико мало? Вековима је скромни џеп био… »

Радио 021 пре 31 дана
Зашто мушка одећа има толико много џепова, а женска толико мало? Вековима је скромни џеп био тачка раздора у родној подели у моди. Гетти Имагес Зашто мушка одећа има толико много џепова, а женска толико мало? Вековима је… »

Јужне вести пре 31 дана
Гетти Имагес Зашто мушка одећа има толико много џепова, а женска толико мало? Вековима је скромни џеп био тачка раздора у родној подели у моди. Данас, уз хештег # ВеВантПоцкетс (Ми желимо џепове) који је почео да узима маха на… »

НИН пре 31 дана
Зашто мушка одећа има толико много џепова, а женска толико мало? Вековима је скромни џеп био тачка раздора у родној подели у моди. Данас, уз хештег #ВеВантПоцкетс (Ми желимо џепове) који је почео да узима маха на друштвеним… »

Данас пре 31 дана
Зашто мушка одећа има толико много џепова, а женска толико мало? Вековима је скромни џеп био тачка раздора у родној подели у моди. Данас, уз хештег # ВеВантПоцкетс (Ми желимо џепове) који је почео да узима маха на друштвеним… »

Вести дана »