Povezane vesti
Zašto su ženski džepovi postali kontroverzni
BBC News 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj… »
Danas 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg # WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da li će se to… »
NIN 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg #WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da li će se to… »
Južne vesti 22.09.2025
Getty Images Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Danas, uz hešteg # WeWantPockets (Mi želimo džepove) koji je počeo da uzima maha na društvenim mrežama, da… »
Radio 021 22.09.2025
Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora u rodnoj podeli u modi. Getty Images Zašto muška odeća ima toliko mnogo džepova, a ženska toliko malo? Vekovima je skromni džep bio tačka razdora… »
Vesti dana »
Studenti i Rektor Đokić položili venac na grob Žarka Marinovića, povodom Dana studenata (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih
Besana noć u Lučanima: Proglašena vanredna odbrana od poplave, teška mehanizacija upućena na kritične tačke, putevi pod vodom
Blic pre 23 minutajoš 30 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tramp zaoštrio pretnju - još 48 sati za dogovor ili će pakao zavladati nad Iranom
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih
Reakcije na izjavu ministra Bratine: "Sramna i monstruozna izjava"
Radio 021 pre 38 minutajoš 20 povezanih
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 5 satijoš 29 povezanih