Povezane vesti

Partizanov najplaćeniji fudbaler nestao iz kluba: "Ne znam gde je, ima nenormalnu platu i biće sankcionisan"

Partizanov najplaćeniji fudbaler nestao iz kluba: "Ne znam gde je, ima nenormalnu platu i biće sankcionisan"

Mondo pre 6 sati
Krilni napadač Partizana Aldo Kalulu (29) nestao je iz kluba i niko ne zna gde se nalazi. Crno-beli veruju da traži novi klub, bez obzira na to što ima ugovor do narednog leta. „Ne znam gde je Kalulu. Trebalo je da bude na treningu, kao profesionalac… »
Mijatović šokirao sve: "Otišao i nije se javio nikome u Partizanu" - skandal u Humskoj!

Mijatović šokirao sve: "Otišao i nije se javio nikome u Partizanu" - skandal u Humskoj!

Kurir pre 6 sati
Potpredsednik FK Partizan Predrag Mijatović izjavio je da ne zna gde su u ovom momentu nalazi fudbaler tog tima Aldo Kalulu. Prema njegovim rečima, Kalulu se prema Partizanu poneo neprofesionalno: - Ne znam gde je Kalulu. Trebalo je da bude na treningu… »
Šok u Partizanu: Niko ne zna gde je Aldo Kalulu!

Šok u Partizanu: Niko ne zna gde je Aldo Kalulu!

Hot sport pre 8 sati
Ofanzivac crno-belih svojevoljno napustio Srbiju! Problemima u Partizanu nema kraja, Aldo Kalulu se već nekoliko dana ne odaziva na klubsku obavezu – treninge, što je izazvalo zabrinutost i nezadovoljstvo u rukovodstvu crno-belih. Predrag Mijatović je u… »
Mijatović ne zna gde je Kalulu

Mijatović ne zna gde je Kalulu

Sport klub pre 7 sati
Sva je prilika da je napadač Partizana Aldo Kalulu napustio klub iz Humske u nepopularnom stilu, a odavno je Francuz kongoanskih korena shvatio da nije u taktičkim zamislima crno-belih. Jedan od glavnih razloga za tu odluku je promena Partizanove… »
Gde je Aldo Kalulu?

Gde je Aldo Kalulu?

B92 pre 8 sati
Aldo Kalulu se već nekoliko dana ne pojavljuje na treninzima Partizana, što je poprilično ostavilo gorak utisak kod rukovodstva crno-belih. Predrag Mijatović je u razgovoru za Mozzart sport potvrdio da ne zna gde se nalazi omaleni ofanzivac i pojasnio o… »

Vesti dana »