Повезане вести

"Тражио ми је да се из виле преселим у стан од 70 м2": Цеца после 15 година проговорила о раскиду са манекеном

"Тражио ми је да се из виле преселим у стан од 70 м2": Цеца после 15 година проговорила о раскиду са манекеном

Мондо пре 25 дана
Светлана Цеца Ражнатовић је до везе с Богданом Срејовићем, само Владимира Цветковића Цвелета представила јавности као свог емотивног партнера, после смрти супруга Жељка Ражнатовића Аркана. Владимир је био манекен, а њих двоје… »
Захтевао је од мене нешто неприхватљиво: Цеца после 15 година признала зашто је раскинула са Цвелетом

Захтевао је од мене нешто неприхватљиво: Цеца после 15 година признала зашто је раскинула са Цвелетом

Стори пре 25 дана
Цеца Ражнатовић о свом емотивном животу ретко говори, мада не крије да у слободи ужива пуним плућима. Ипак, за ким је њено срце брже закуцало, одувек је занимало њену бројну публику. Након губитка своје највеће љубави Цеца је… »
Цеца коначно испричала зашто је шутнула дечка манекена! Певачица открила тајну после 15 година ћутања: "пријатељу, бре, мани…

Цеца коначно испричала зашто је шутнула дечка манекена! Певачица открила тајну после 15 година ћутања: "пријатељу, бре, мани…

Курир пре 25 дана
Светлана Цеца Ражнатовић је до везе с Богданом Срејовићем само Владимира Цветковића Цвелета представила јавности као свог емотивног партнера после смрти супруга Жељка Ражнатовића Аркана. Владимир је био манекен, а њих двоје су… »
"Улазим у клуб, он црта како ће победити Звезду и Партизан": Цеца открила непознате детаље о Аркану и Обилићу

"Улазим у клуб, он црта како ће победити Звезду и Партизан": Цеца открила непознате детаље о Аркану и Обилићу

Телеграф пре 25 дана
Током гостовања у емисији "Све у 16", која се емитује на телевизији К1, Светлана Цеца Ражнатовић открила је и неке мало познате детаље када је у питању фудбалски клуб Обилић! Тачније, идеју свог тадашњег супруга, Жељка… »
Цеца открила детаље раскида: Рекла сам му пријатељу бре, мани ме се

Цеца открила детаље раскида: Рекла сам му пријатељу бре, мани ме се

Хелло пре 24 дана
Цеца Ражнатовић јуче је гостовала на К1 телевизији у емисији „Све у 16“ код Роберта Чобана где се осврнула на све што јој се до сада дешавало у животу али из потпуно друге перспективе. Са широким осмехом на лицу говорила је како… »
Ово је прави разлог због кога је Цеца оставила Цвелета Ражнатовићева после 15 година проговорила о вези са манекеном

Ово је прави разлог због кога је Цеца оставила Цвелета Ражнатовићева после 15 година проговорила о вези са манекеном

Ало пре 24 дана
Цеца Ражнатовић имала је добар разлог да остави Цвелета. Светлана Цеца Ражнатовић је до везе с Богданом Срејовићем само Владимира Цветковића Цвелета представила јавности као свог емотивног партнера после смрти супруга Жељка… »

Вести дана »