Povezane vesti
"Tražio mi je da se iz vile preselim u stan od 70 m2": Ceca posle 15 godina progovorila o raskidu sa manekenom
Mondo 22.09.2025
Svetlana Ceca Ražnatović je do veze s Bogdanom Srejovićem, samo Vladimira Cvetkovića Cveleta predstavila javnosti kao svog emotivnog partnera, posle smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana. Vladimir je bio maneken, a njih dvoje su bili u ljubavi šest… »
Zahtevao je od mene nešto neprihvatljivo: Ceca posle 15 godina priznala zašto je raskinula sa Cveletom
Story 22.09.2025
Ceca Ražnatović o svom emotivnom životu retko govori, mada ne krije da u slobodi uživa punim plućima. Ipak, za kim je njeno srce brže zakucalo, oduvek je zanimalo njenu brojnu publiku. Nakon gubitka svoje najveće ljubavi Ceca je samo dvojicu partnera… »
"Ulazim u klub, on crta kako će pobediti Zvezdu i Partizan": Ceca otkrila nepoznate detalje o Arkanu i Obiliću
Telegraf 22.09.2025
Tokom gostovanja u emisiji "Sve u 16", koja se emituje na televiziji K1, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je i neke malo poznate detalje kada je u pitanju fudbalski klub Obilić! Tačnije, ideju svog tadašnjeg supruga, Željka Ražnatovića Arkana, koji je… »
Ceca otkrila detalje raskida: Rekla sam mu prijatelju bre, mani me se
Hello 22.09.2025
Ceca Ražnatović juče je gostovala na K1 televiziji u emisiji „Sve u 16“ kod Roberta Čobana gde se osvrnula na sve što joj se do sada dešavalo u životu ali iz potpuno druge perspektive. Sa širokim osmehom na licu govorila je kako o lepim tako i o onim… »
Vesti dana »
Koja su ovlašćenja v.d. predsednice Srbije i kada bi najkasnije mogli da se održe predsednički izbori
N1 Info pre 47 minutajoš 44 povezane
Kada stiže Miholjsko leto i koliko će trajati? Meteorolog Todorović donosi detaljnu prognozu za oktobar
Mondo pre 22 minutajoš 22 povezane
Evrodizel iz rezervi stiže na srpske pumpe Đedović Handanović potvrdila da su potpisani prvi ugovori
Dnevnik pre 42 minutajoš 9 povezanih
(VIDEO) Dušan Tadić: Samo treba da se nadovezujemo na neke pozitivne stvari
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Novi napadi na Ukrajinu: Pogođeni Kijev i Harkov, Rusija lansirala gotovo 170 dronova tokom noći
NIN pre 1 satjoš 4 povezane