Povezane vesti

"Živiš na kamati od babine penzije" Janjuš prozvao cimera pred svima: Ne postoji nijedan učesnik Elite kao ti

"Živiš na kamati od babine penzije" Janjuš prozvao cimera pred svima: Ne postoji nijedan učesnik Elite kao ti

Kurir pre 1 sat
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić, inače ovonedeljni vođa, dao je reč Jovani Tomić Matoroj tokom razgovora za crnim stolom. - Niko od vas mi ne unosi negativnu energiju. Odabrala sam da ove nedelje ne komentarišem i sama sebi dižem tenziju...Jovana, jako si… »
"Jaka negativa": Janjuš prozvao Luku pred svima: "Ne postoji nijedan učesnik Elite kao ti", uporedio ga sa Đukićem (video)

"Jaka negativa": Janjuš prozvao Luku pred svima: "Ne postoji nijedan učesnik Elite kao ti", uporedio ga sa Đukićem (video)

Blic pre 3 sata
Asmin Durdžić, ovonedeljni vođa u "Eliti", dao je reč Matoroj dok su pričali o negativnoj energiji u rijalitiju. - Niko od vas mi ne unosi negativnu energiju. Odabrala sam da ove nedelje ne komentarišem i sama sebi dižem tenziju... Jovana, jako si… »
Viktor gagić šutnuo radu! Svi navijali za njihovu ljubav, a sada on je sada urnisao rečima: Moram da se sklonim...

Viktor gagić šutnuo radu! Svi navijali za njihovu ljubav, a sada on je sada urnisao rečima: Moram da se sklonim...

Kurir pre 4 sati
Ovonedeljni vođa Asmin Durdžić dao je reč Sandri Todić. - Tri negativne osobe su mi Ivana, Sunčica i advokatica. Ivana, jer mi prilazi 40 puta dnevno da se izvinjava, a šta god da pitam advokaticu ona mi odgovori nervozno i Sunčica, uvek pušta mu*a tu… »

Vesti dana »

Počela je jesen

Počela je jesen

Radio 021 pre 3 satajoš 60 povezanih
Moskva preti; SAD i NATO u pripravnosti

Moskva preti; SAD i NATO u pripravnosti

B92 pre 2 satajoš 36 povezanih
Koliko para je sada potrebno za legalizaciju?

Koliko para je sada potrebno za legalizaciju?

Kamatica pre 5 satijoš 71 povezana