Povezane vesti
"Jaka negativa": Janjuš prozvao Luku pred svima: "Ne postoji nijedan učesnik Elite kao ti", uporedio ga sa Đukićem (video)
Blic 22.09.2025
Asmin Durdžić, ovonedeljni vođa u "Eliti", dao je reč Matoroj dok su pričali o negativnoj energiji u rijalitiju. - Niko od vas mi ne unosi negativnu energiju. Odabrala sam da ove nedelje ne komentarišem i sama sebi dižem tenziju... Jovana, jako si… »
"Živiš na kamati od babine penzije" Janjuš prozvao cimera pred svima: Ne postoji nijedan učesnik Elite kao ti
Kurir 22.09.2025
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić, inače ovonedeljni vođa, dao je reč Jovani Tomić Matoroj tokom razgovora za crnim stolom. - Niko od vas mi ne unosi negativnu energiju. Odabrala sam da ove nedelje ne komentarišem i sama sebi dižem tenziju...Jovana, jako si… »
Viktor gagić šutnuo radu! Svi navijali za njihovu ljubav, a sada on je sada urnisao rečima: Moram da se sklonim...
Kurir 22.09.2025
Ovonedeljni vođa Asmin Durdžić dao je reč Sandri Todić. - Tri negativne osobe su mi Ivana, Sunčica i advokatica. Ivana, jer mi prilazi 40 puta dnevno da se izvinjava, a šta god da pitam advokaticu ona mi odgovori nervozno i Sunčica, uvek pušta mu*a tu… »
Vesti dana »
Dvojica tinejdžera ubili tri osobe kod džamije u San Dijegu i zatim izvršili samoubistvo
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Gradiška blokirana, grad u kolapsu nakon urušavanja dela mosta! Granični prelaz zatvoren
Telegraf pre 33 minutajoš 18 povezanih
"Partizan nas je jednostavno nadigrao" Nvora otvorio dušu posle poraza od Partizana! Surovo je iskren, otkrio šta je najveći problem!
Kurir pre 9 minutajoš 21 povezana