Povezane vesti
Sletela u Australiju i odmah dobila kaznu od 1.110 evra: Prekršila stroga pravila "Ono što sam uradila je protiv zakona"
Kurir 22.09.2025
Dolazak u Australiju može biti početak nezaboravne avanture, ali i početak niza prepreka - ukoliko se odlučite da ne poštujete stroga pravila carine. To je na teži i skuplji način saznala indijska glumicaNavja Nair, koja je nakon dugog putovanja iz… »
Sletela u Australiju i odmah joj naplatili kaznu od 2.000 dolara - sve zbog ovog predmeta: "Napravila sam grešku a imala sam…
Blic 22.09.2025
Dolazak u Australiju može biti početak nezaboravne avanture, ali i početak niza prepreka - ukoliko se odlučite da ne poštujete stroga pravila carine. To je na teži i skuplji način saznala indijska glumica Navja Nair, koja je nakon dugog putovanja iz… »
Vesti dana »
Tramp najavio saradnju sa Iranom o promeni režima i carinu od 50% za one koji im dostavljaju oružje
Forbes pre 46 minutajoš 34 povezane
Vujošević izgradio Bogdana Bogdanovića, o njemu govorio kako nije ni o jednom igraču: Zbog ovoga je njihov odnos mnogo veći od odnosa igrača i trenera
Nova pre 2 satajoš 90 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: hladna jutra i promenljivo vreme sa mrazem do Uskrsa
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 40 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran i SAD postigli dogovor o uslovnom dvonedeljnom primirju i deblokadi Ormuskog moreuza (FOTO)
Insajder pre 45 minutajoš 169 povezanih