Povezane vesti

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje…

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje…

Blic pre 22 dana
Pevačica Andreana Čekić je bila u braku, sama kaže da je pravila loše izbore kada su u pitanju partneri, ali odlučna je u tome da joj je drago što se nije još uvek ostvarila u ulozi majke. Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se… »
(Video) Skuvala je kafu i rekla mužu da se razvode: Andreana Čekić sa bivšim partnerom dugo nije imala skladan brak, a onda je…

(Video) Skuvala je kafu i rekla mužu da se razvode: Andreana Čekić sa bivšim partnerom dugo nije imala skladan brak, a onda je…

Blic pre 22 dana
Pevačica Andreana Čekić jedan period je krila da se razvela, a samo najbliži su znali da je takođe jedan period živela sa sada već bivšim suprugom u istom stanu iako nisu bili u dobrim odnosima. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se… »
(Video) "sa tatom nemam pravi odnos": Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj…

(Video) "sa tatom nemam pravi odnos": Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj…

Blic pre 22 dana
Nova sezona je počela, a gošća prve emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak u 22.15 sati, je pevačica Andreana Čekić. O neki detaljima iz života pevačice Andreane Čekić se zna. Rođena je u Kozarskoj Dubici… »

Vesti dana »