Povezane vesti

Lukas brutalno izvređao Atinu Ferari nakon što je izjavila da su u vezi: "Ta polovna limuzina, daleko bilo..."

Lukas brutalno izvređao Atinu Ferari nakon što je izjavila da su u vezi: "Ta polovna limuzina, daleko bilo..."

Telegraf pre 1 sat
Nakon pojavljivanja video-snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kojem je starleta Atina Ferrari zabeležena u društvu pevača Ace Lukasa, počele su spekulacije da su njih dvoje navodno u ljubavnoj vezi. Atina Ferari je izjavila da među… »
Atina Ferari tvrdi da je ljubila i 30 godina starijeg pevača Nakon detalja o navodnoj ljubavi sa Lukasom otkrila: Bili smo u…

Atina Ferari tvrdi da je ljubila i 30 godina starijeg pevača Nakon detalja o navodnoj ljubavi sa Lukasom otkrila: Bili smo u…

Kurir pre 8 sati
Starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, tvrdi da je bila u vezi sa Acom Lukasom. Ipak, ovo nije jedini poznati muškarac za kojeg je pričala da je bila u nekoj vrsti emotivnog odnosa. Pre više godina, šuškalo se da je bila intimna sa 30… »
"Bili smo u vezi bez obaveza": Atina Ferari ljubila i ovog 30 godina starijeg pevača, pričala o Aci Lukasu, a svi su njega…

"Bili smo u vezi bez obaveza": Atina Ferari ljubila i ovog 30 godina starijeg pevača, pričala o Aci Lukasu, a svi su njega…

Blic pre 9 sati
Pevačica Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, tvrdi da je bila u vezi sa Acom Lukasom. Ipak, ovo nije jedini poznati muškarac, za kojeg je Ferari pričala da je bila u odnosu. Pre više godina, šuškalo se da je bila intimna sa 30 godina starijim… »
"Ja sam slobodan čovek, mogu da radim šta hoću" Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Lukasom, a pevač je ovako pričao o snimku…

"Ja sam slobodan čovek, mogu da radim šta hoću" Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Lukasom, a pevač je ovako pričao o snimku…

Kurir pre 12 sati
Atina Ferari šokirala je priznanjem da je u vezi i kontaktu sa Acom Lukasom. Iako je svojevremeno izašao njihov privatni snimak, ona nikada nije želela da otkriva detalje odnosa, sve do sad. Aca je oduvek bio miljenik žena, a svojevremeno je ovako pričao… »
"Bili smo kod mene kući dopola goli, bilo je opušteno": Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Lukasom, a on je ovako pričao o…

"Bili smo kod mene kući dopola goli, bilo je opušteno": Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Lukasom, a on je ovako pričao o…

Blic pre 13 sati
Pevačica Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, šokirala je sve kada je priznala da je u vezi sa folkerom Acom Lukasom. Atina Ferari je u intervjuu za domaće medije detaljno je govorila o odnosu koji ima sa folkerom. Kako tvrdi, njih dvoje su u… »
"Priznajem, u vezi sam sa Acom Lukasom": Atina Ferari otkrila sve o aferi sa folkerom: "Dve godine me je jurio, ispunio je sve…

"Priznajem, u vezi sam sa Acom Lukasom": Atina Ferari otkrila sve o aferi sa folkerom: "Dve godine me je jurio, ispunio je sve…

Blic pre 24 sata
Pevačica Atina Ferari detaljno je govorila o odnosu koji ima sa folkerom Acom Lukasom. Kako tvrdi, njih dvoje su u vezi. Atina Ferari je otkrila kako su se njih dvoje upoznali i ističe da ju je on dve godine molio da se vide. - Što se tiče Ace Lukasa, ja… »

Vesti dana »

Student Bogdan Jovičić prekinuo štrajk glađu

Student Bogdan Jovičić prekinuo štrajk glađu

BBC News pre 50 minutajoš 47 povezanih
Hoće li Izrael ostati bez podrške Amerike

Hoće li Izrael ostati bez podrške Amerike

Politika pre 1 satjoš 28 povezanih
Rukometaši osvojili prve bodove

Rukometaši osvojili prve bodove

Jug press pre 39 minutajoš 65 povezanih
NATO uputio novo upozorenje Rusiji

NATO uputio novo upozorenje Rusiji