Повезане вести
"Та половна лимузина..." Аца Лукас урнисао нашу старлету након њеног признања да су у вези: "Били смо у..."
Ало 23.09.2025
Атина Ферари је изјавила да међу њима постоји нешто више од обичног пријатељства. Након појављивања видео-снимка који је постао виралан на друштвеним мрежама, а на којем је старлета Атина Феррари забележена у друштву певача… »
Лукас брутално извређао Атину Ферари након што је изјавила да су у вези: "Та половна лимузина, далеко било..."
Телеграф 23.09.2025
Након појављивања видео-снимка који је постао виралан на друштвеним мрежама, а на којем је старлета Атина Феррари забележена у друштву певача Аце Лукаса, почеле су спекулације да су њих двоје наводно у љубавној вези. Атина… »
Атина Ферари тврди да је љубила и 30 година старијег певача Након детаља о наводној љубави са Лукасом открила: Били смо у…
Курир 23.09.2025
Старлета Кристина Марковић, познатија као Атина Ферари, тврди да је била у вези са Ацом Лукасом. Ипак, ово није једини познати мушкарац за којег је причала да је била у некој врсти емотивног односа. Пре више година, шушкало се да… »
"Били смо у вези без обавеза": Атина Ферари љубила и овог 30 година старијег певача, причала о Аци Лукасу, а сви су њега…
Блиц 23.09.2025
Певачица Кристина Марковић, познатија као Атина Ферари, тврди да је била у вези са Ацом Лукасом. Ипак, ово није једини познати мушкарац, за којег је Ферари причала да је била у односу. Пре више година, шушкало се да је била… »
"Ја сам слободан човек, могу да радим шта хоћу" Атина Ферари тврди да је у вези са Лукасом, а певач је овако причао о снимку…
Курир 23.09.2025
Атина Ферари шокирала је признањем да је у вези и контакту са Ацом Лукасом. Иако је својевремено изашао њихов приватни снимак, она никада није желела да открива детаље односа, све до сад. Аца је одувек био миљеник жена, а… »
"Били смо код мене кући допола голи, било је опуштено": Атина Ферари тврди да је у вези са Лукасом, а он је овако причао о…
Блиц 23.09.2025
Певачица Кристина Марковић, познатија као Атина Ферари, шокирала је све када је признала да је у вези са фолкером Ацом Лукасом. Атина Ферари је у интервјуу за домаће медије детаљно је говорила о односу који има са фолкером. Како… »
"Признајем, у вези сам са Ацом Лукасом": Атина Ферари открила све о афери са фолкером: "Две године ме је јурио, испунио је све…
Блиц 22.09.2025
Певачица Атина Ферари детаљно је говорила о односу који има са фолкером Ацом Лукасом. Како тврди, њих двоје су у вези. Атина Ферари је открила како су се њих двоје упознали и истиче да ју је он две године молио да се виде. -… »
Вести дана »
(Видео) „Само јако, брате“ подлетео под камион на Обреновачком путу, па се „обратио јавности“
Дневник пре 40 минутајош 49 повезаних
Сирски: Држимо северни део Покровска на истоку; Захарова: Напади у Црном мору подривају мировни процес
РТС пре 0 минутајош 53 повезане
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 15 минутајош 25 повезаних
Бајатовић: Стечај НИС-а није опција, а национализација је лоше решење! А ево шта каже хоће ли бити гаса
Курир пре 2 сатајош 21 повезана