Povezane vesti
Lukas brutalno izvređao Atinu Ferari nakon što je izjavila da su u vezi: "Ta polovna limuzina, daleko bilo..."
Telegraf pre 1 sat
Nakon pojavljivanja video-snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kojem je starleta Atina Ferrari zabeležena u društvu pevača Ace Lukasa, počele su spekulacije da su njih dvoje navodno u ljubavnoj vezi. Atina Ferari je izjavila da među… »
Atina Ferari tvrdi da je ljubila i 30 godina starijeg pevača Nakon detalja o navodnoj ljubavi sa Lukasom otkrila: Bili smo u…
Kurir pre 8 sati
Starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, tvrdi da je bila u vezi sa Acom Lukasom. Ipak, ovo nije jedini poznati muškarac za kojeg je pričala da je bila u nekoj vrsti emotivnog odnosa. Pre više godina, šuškalo se da je bila intimna sa 30… »
"Bili smo u vezi bez obaveza": Atina Ferari ljubila i ovog 30 godina starijeg pevača, pričala o Aci Lukasu, a svi su njega…
Blic pre 9 sati
Pevačica Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, tvrdi da je bila u vezi sa Acom Lukasom. Ipak, ovo nije jedini poznati muškarac, za kojeg je Ferari pričala da je bila u odnosu. Pre više godina, šuškalo se da je bila intimna sa 30 godina starijim… »
"Ja sam slobodan čovek, mogu da radim šta hoću" Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Lukasom, a pevač je ovako pričao o snimku…
Kurir pre 12 sati
Atina Ferari šokirala je priznanjem da je u vezi i kontaktu sa Acom Lukasom. Iako je svojevremeno izašao njihov privatni snimak, ona nikada nije želela da otkriva detalje odnosa, sve do sad. Aca je oduvek bio miljenik žena, a svojevremeno je ovako pričao… »
"Bili smo kod mene kući dopola goli, bilo je opušteno": Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Lukasom, a on je ovako pričao o…
Blic pre 13 sati
Pevačica Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, šokirala je sve kada je priznala da je u vezi sa folkerom Acom Lukasom. Atina Ferari je u intervjuu za domaće medije detaljno je govorila o odnosu koji ima sa folkerom. Kako tvrdi, njih dvoje su u… »
"Priznajem, u vezi sam sa Acom Lukasom": Atina Ferari otkrila sve o aferi sa folkerom: "Dve godine me je jurio, ispunio je sve…
Blic pre 24 sata
Pevačica Atina Ferari detaljno je govorila o odnosu koji ima sa folkerom Acom Lukasom. Kako tvrdi, njih dvoje su u vezi. Atina Ferari je otkrila kako su se njih dvoje upoznali i ističe da ju je on dve godine molio da se vide. - Što se tiče Ace Lukasa, ja… »
Vesti dana »

Dronovi zaustavili aerodrom u Kopenhagenu, premijerka ne odbacuje umešanost Rusije
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane