Povezane vesti
Đorđević: Svakim danom u kome nema koordinacije mi kupujemo vreme režimu
Nova 23.09.2025
Kopredsednica ZLF i docentkinja na FPN Biljana Đorđević izjavila je u emisiji N1 direktno da se "svakim danom u kome nema koordinacije kupuje vreme režimu". Kopredsednica ZLF i docentkinja na FPN Biljana Đorđević izjavila je u emisiji N1 direktno da se… »
Kako antirežimski front „kupuje vreme“ režimu?
Danas 23.09.2025
Kopredsednica ZLF i docentkinja na FPN Biljana Đorđević izjavila je u emisiji N1 direktno da se „svakim danom u kome nema koordinacije kupuje vreme režimu“. Govoreći o privođenjima, izdvojila je nekoliko faza. „Prvi veliki protest je bio u Novom Sadu 5… »
Đorđević: Svakim danom u kom nema koordinacije mi kupujemo vreme ovom režimu
Novi magazin 23.09.2025
Kopredsednica ZLF i docentkinja na FPN Biljana Đorđević izjavila je u emisiji N1 direktno da se "svakim danom u kome nema koordinacije kupuje vreme režimu". Govoreći o privođenjima, izdvojila je nekoliko faza. "Prvi veliki protest je bio u Novom Sadu 5… »
Đorđević: Svakim danom u kom nema koordinacije mi kupujemo vreme ovom režimu
N1 Info 23.09.2025
Kopredsednica ZLF i docentkinja na FPN Biljana Đorđević izjavila je u emisiji N1 direktno da se "svakim danom u kome nema koordinacije kupuje vreme režimu". Govoreći o privođenjima, izdvojila je nekoliko faza. "Prvi veliki protest je bio u Novom Sadu 5… »
Vesti dana »
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 49 povezanih
Šta će biti ako Narodnoj banci budu uvedene sankcije zbog NIS-a? Mogući mnogi poremećaji i pritisak na dinar
Kurir pre 33 minutajoš 27 povezanih