Povezane vesti

„Video sam Obradovića kako vitla ključevima, gledao je kao da hoće da me ubije“

„Video sam Obradovića kako vitla ključevima, gledao je kao da hoće da me ubije“

Nova pre 1 sat
Poznati grčki košarkaš Nik Kalates prisetio se momenata kada je delio svlačionicu sa Željkom Obradovićem i jedne zanimljive anegdote. Kalates je u Panatinaikos, klub iz Atine, stigao 2009. godine iz SAD-a, još kao mlad i relativno neiskusan igrač. Tada… »
Kalates otkrio anegdotu sa Obradovićem: "Gledao me kao da hoće da me ubije, najgore iskustvo u mojoj karijeri"

Kalates otkrio anegdotu sa Obradovićem: "Gledao me kao da hoće da me ubije, najgore iskustvo u mojoj karijeri"

Telegraf pre 2 sata
Grčki košarkaš Nik Kalates bio je gost podkasta "Euro Insiders", a pored brojnih košarkaških tema, dotakao se i saradnje sa aktuelnim trenerom Partizana Željkom Obradovićem. On je opisao jednu od anegdota sa Željkom. - Bila je to moja prva godina… »
"Probudio sam se i video Obradovića kako vitla ključevima - hteo je da me ubije" VIDEO

"Probudio sam se i video Obradovića kako vitla ključevima - hteo je da me ubije" VIDEO

B92 pre 3 sata
Čuveni grčki košarkaš Nik Kalates prisetio se perioda saradnje sa Željkom Obradovićem i jedne zanimljive anegdote. Kalates je kao još mlad i neiskusan plejmejker sarađivao sa Obradovićem u Panatinaikosom, u koji je došao 2009. iz Sjedinjenih Američkih… »
Kalates o svom najgorem iskustvu: Željko je hteo da me ubije!

Kalates o svom najgorem iskustvu: Željko je hteo da me ubije!

Hot sport pre 13 sati
„Nisam mogao da se probudim.“ Grčki košarkaš, Nik Kalates u razgovoru za portal Euro Insiders, govorio je o raznim temama, između kojih se našla i priča o Željku Obradoviću koji ga je trenirao. Kalates se najpre prisetio samog početka, kada je tek došao… »
Kalates pričao o najgorem iskustvu u karijeri: "Vidim Željko Obradović zvecka ključevima, hteo je da me ubije"

Kalates pričao o najgorem iskustvu u karijeri: "Vidim Željko Obradović zvecka ključevima, hteo je da me ubije"

Telegraf pre 14 sati
Jedan od najpotcenjenijih košarkaša u čitavoj Evroligi, Nik Kalates bio je gost u podkastu Euro Insiders, gde se dotakao brojnih tema. Ne priča Grk često za medije, pa je samim tim bio očekivan i spektakl od njega u ovoj emisiji, gde je otkrio i šta je… »

Vesti dana »