Повезане вести
Калатес о репрезентацији Грчке и Адетокумбу: "Он је кловн, не очекујете да се један од најбољих так понаша"
Телеграф пре 31 дана
Грчки кошаркаш Ник Калатес био је гост подкаста "Еуро Инсидерс", а поред бројних кошаркашких тема, дотакао се и наступа у националном тиму Грчке. Он је објаснио колико му значи национални тим, а онда је говорио о Јанису… »
„Видео сам Обрадовића како витла кључевима, гледао је као да хоће да ме убије“
Нова пре 30 дана
Познати грчки кошаркаш Ник Калатес присетио се момената када је делио свлачионицу са Жељком Обрадовићем и једне занимљиве анегдоте. Калатес је у Панатинаикос, клуб из Атине, стигао 2009. године из САД-а, још као млад и… »
"Пробудио сам се и видео Обрадовића како витла кључевима - хтео је да ме убије" ВИДЕО
Б92 пре 30 дана
Чувени грчки кошаркаш Ник Калатес присетио се периода сарадње са Жељком Обрадовићем и једне занимљиве анегдоте. Калатес је као још млад и неискусан плејмејкер сарађивао са Обрадовићем у Панатинаикосом, у који је дошао 2009. из… »
Калатес о свом најгорем искуству: Жељко је хтео да ме убије!
Хот спорт пре 30 дана
„Нисам могао да се пробудим.“ Грчки кошаркаш, Ник Калатес у разговору за портал Еуро Инсидерс, говорио је о разним темама, између којих се нашла и прича о Жељку Обрадовићу који га је тренирао. Калатес се најпре присетио самог… »
Калатес причао о најгорем искуству у каријери: "Видим Жељко Обрадовић звецка кључевима, хтео је да ме убије"
Телеграф пре 30 дана
Један од најпотцењенијих кошаркаша у читавој Евролиги, Ник Калатес био је гост у подкасту Еуро Инсидерс, где се дотакао бројних тема. Не прича Грк често за медије, па је самим тим био очекиван и спектакл од њега у овој емисији… »
Вести дана »
Да ли је Јокић фаулиран у последњем нападу Денвера? Аделман побеснео, погледајте спорну ситуацију
Мондо пре 21 минутајош 18 повезаних
Пљускови ће данас засипати Србију, ево где ће када падати из сата у сат! Ови делови су на удару невремена
Ало пре 11 минутајош 12 повезаних
На данашњи дан: Нацисти наредили Јеврејима да носе Давидову звезду, умрли Кристијан Диор и Роза Спаркс
Радио 021 пре 41 минутајош 3 повезане
Ела ал-Шамахи о ББЦ серији Човек: 'Да разумемо ко смо и одакле потичемо'
BBC News пре 17 минутајош 4 повезане