Povezane vesti
„Video sam Obradovića kako vitla ključevima, gledao je kao da hoće da me ubije“
Nova pre 1 sat
Poznati grčki košarkaš Nik Kalates prisetio se momenata kada je delio svlačionicu sa Željkom Obradovićem i jedne zanimljive anegdote. Kalates je u Panatinaikos, klub iz Atine, stigao 2009. godine iz SAD-a, još kao mlad i relativno neiskusan igrač. Tada… »
Kalates otkrio anegdotu sa Obradovićem: "Gledao me kao da hoće da me ubije, najgore iskustvo u mojoj karijeri"
Telegraf pre 2 sata
Grčki košarkaš Nik Kalates bio je gost podkasta "Euro Insiders", a pored brojnih košarkaških tema, dotakao se i saradnje sa aktuelnim trenerom Partizana Željkom Obradovićem. On je opisao jednu od anegdota sa Željkom. - Bila je to moja prva godina… »
"Probudio sam se i video Obradovića kako vitla ključevima - hteo je da me ubije" VIDEO
B92 pre 3 sata
Čuveni grčki košarkaš Nik Kalates prisetio se perioda saradnje sa Željkom Obradovićem i jedne zanimljive anegdote. Kalates je kao još mlad i neiskusan plejmejker sarađivao sa Obradovićem u Panatinaikosom, u koji je došao 2009. iz Sjedinjenih Američkih… »
Kalates o svom najgorem iskustvu: Željko je hteo da me ubije!
Hot sport pre 13 sati
„Nisam mogao da se probudim.“ Grčki košarkaš, Nik Kalates u razgovoru za portal Euro Insiders, govorio je o raznim temama, između kojih se našla i priča o Željku Obradoviću koji ga je trenirao. Kalates se najpre prisetio samog početka, kada je tek došao… »
Kalates pričao o najgorem iskustvu u karijeri: "Vidim Željko Obradović zvecka ključevima, hteo je da me ubije"
Telegraf pre 14 sati
Jedan od najpotcenjenijih košarkaša u čitavoj Evroligi, Nik Kalates bio je gost u podkastu Euro Insiders, gde se dotakao brojnih tema. Ne priča Grk često za medije, pa je samim tim bio očekivan i spektakl od njega u ovoj emisiji, gde je otkrio i šta je… »
Vesti dana »

Talas priznanja Palestine i njegovi efekti: "Vid poruke Izraelu, ali problem operativnog rešenja na terenu ostaje"
Euronews pre 5 satijoš 28 povezanih

Srbija eliminisana posle drame u osmini finala Svetskog prvenstva
Vesti online pre 3 satajoš 65 povezanih

Evropa se trese, NATO izdao hitno upozorenje Rusiji! "Upotrebićemo sva sredstva odbrane u slučaju bilo kakvog daljeg kršenja vazdušnog prostora"
Kurir pre 7 satijoš 26 povezanih

"Besmisleno": Nejmar ljut zbog izbora za Zlatnu loptu
Večernje novosti pre 21 minutajoš 26 povezanih