Povezane vesti

Gledajte UŽIVO N1 Studio Live: Zakon (ne) važi

Gledajte UŽIVO N1 Studio Live: Zakon (ne) važi

N1 Info pre 23 dana
Konstitutivna sednica Skupštine Zaječara će "u skladu sa mišljenjem Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave" biti nastavljena 24. septembra u 9 sati, iako je Viši sud u Zaječaru doneo presudu kojom se konstitutivna sednica grada od 6. avgusta… »
Opozicija pozvala sve građane Srbije da dođu u Zaječar

Opozicija pozvala sve građane Srbije da dođu u Zaječar

Ozon press pre 22 dana
U Zaječaru se sutra (sreda, 24. septembar) brani izborna volja građana, ali se brani i Ustav Srbije, jer je uprkos izvršnoj presudi Višeg suda o poništenju konstitutivne sednice Skupštine grada Zaječara, Snežana Paunović (SPS) ministarka za državnu… »
Repriza konstitutivne sednice u Zaječaru: Opozicija poziva građane da spreče „državni udar“

Repriza konstitutivne sednice u Zaječaru: Opozicija poziva građane da spreče „državni udar“

Vreme pre 22 dana
Opozicija u Zaječaru pozvala je građane Srbije da u sredu ujutro dođu u grad i spreče održavanje konstitutivne sednice Skupštine, koju smatraju nelegalnom. Lider koalicije „Promena u koju verujemo“ Uglješa Đuričković poručuje da je Zaječar „ogledalo… »
Zaječarska opozicija poziva sve građane Srbije da dođu sutra ispred Gradske uprave

Zaječarska opozicija poziva sve građane Srbije da dođu sutra ispred Gradske uprave

N1 Info pre 22 dana
„Mi u Zaječaru sveodočimo kršenju i gaženju zakona i Ustava Srbije. Istovremeno svedočimo i rušenju ustavnog poretka u celoj državi. Ovu borbu koju mi vodimo već mesecima pre, a posebno nakon izbora, smo podigli na potpuno novi nivo zato što je to… »
Opozicija u Zaječaru pozvala na okupljanje zbog nastavljanja konstitutivne sednice Skupštine grada

Opozicija u Zaječaru pozvala na okupljanje zbog nastavljanja konstitutivne sednice Skupštine grada

Danas pre 22 dana
„Pozivam sve da dođu u Zaječar, 24, septembra pre 9 sati ujutru, da odbranimo Ustav i zakon. Mi smo sutra ustavobranitelji. Svi građani koji dođu sutra u naš grad, ne brane samo Zaječar već brane ustavni poredak zemlje“, poručio je Uglješa Đuričković iz… »
„Svi građani koji dođu sutra u naš grad, ne brane samo Zaječar već brane ustavni poredak zemlje“: Opozicija pozvala sve…

„Svi građani koji dođu sutra u naš grad, ne brane samo Zaječar već brane ustavni poredak zemlje“: Opozicija pozvala sve…

Glas Zaječara pre 22 dana
„Mi sveodočimo upravo u Zaječaru kršenju i gaženju zakona i Ustava Republike Srbije. Istovaremeno svedočimo da upravo u Zaječaru se ruši ustavni poredak u celoj državi. Ovu borbu koju mi vodimo već mesecima i pre, a posebno nakon izbora, smo podigli na… »
Nastavak ili pravni presedan? Skupština Zaječara ponovo zaseda

Nastavak ili pravni presedan? Skupština Zaječara ponovo zaseda

Ist media pre 22 dana
Kako se navodi u obaveštenju, koje potpisuje predsedavajući Miodrag Jovanović, sednica se zakazuje u skladu sa Mišljenjem Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave br. 003861728 od 19. septembra u kome je navedeno da je u konkretnom slučaju… »
Zakazana nova Konstitutivna sednica Skupštine Zaječara, iz opozicije tvrde da to nije po zakonu

Zakazana nova Konstitutivna sednica Skupštine Zaječara, iz opozicije tvrde da to nije po zakonu

Danas pre 23 dana
Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara nastaviće se u sredu 24. septembra u 9 sati. Kako u obaveštenju stoji, sednica se zakazuje u skladu sa Mišljenjem Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave br. 003861728 od 19. septembra u kome je… »

Vesti dana »