Povezane vesti

Kamala Haris u knjizi tvrdi da Bajden nije pokazao dovoljno empatije prema Gazi

NIN pre 14 sati
Bivša potpredsednica Sjedinjenih Država Kamala Haris u svojoj knjizi "107 dana" koja izlazi danas, navodi da je smatrala da bivši bivši predsednik Sjedinjenih Država Džo Bajden nije pokazao dovoljno empatije prema civilima u Gazi, kao da i je njegova… »

Politika pre 14 sati
Bivša potpredsednica navodi da je Bajdenova nepopularnost i podrška Netanijahuu doprinela njenom gubitku izbora. Bivša potpredsednica Sjedinjenih Država Kamala Haris u svojoj knjizi „107 dana" koja izlazi danas, navodi da je smatrala da bivši bivši… »
"Molila sam ga da pokaže empatiju prema ljudima u Gazi": Bura u Americi zbog knjige Kamale Haris, tvrdi da je zbog Bajdena…

"Molila sam ga da pokaže empatiju prema ljudima u Gazi": Bura u Americi zbog knjige Kamale Haris, tvrdi da je zbog Bajdena…

Blic pre 15 sati
Bivša potpredsednica Sjedinjenih Država Kamala Haris u svojoj knjizi "107 dana" koja izlazi danas, navodi da je smatrala da bivši predsednik Sjedinjenih Država Džo Bajden nije pokazao dovoljno empatije prema civilima u Gazi, kao da i je njegova… »
"Molila sam ga...": Kamala Haris otkrila šokantne detalje o Bajdenu

"Molila sam ga...": Kamala Haris otkrila šokantne detalje o Bajdenu

B92 pre 15 sati
Bivša potpredsednica SAD Kamala Haris u svojoj knjizi "107 dana" koja izlazi danas, navodi da je smatrala da bivši predsednik Džo Bajden nije pokazao dovoljno empatije prema civilima u Gazi. Haris smatra i da je njegova nepopularnost uticala na njen… »

Vesti dana »