Повезане вести

Камала Харис у књизи тврди да Бајден није показао довољно емпатије према Гази

НИН 23.09.2025
Бивша потпредседница Сједињених Држава Камала Харис у својој књизи "107 дана" која излази данас, наводи да је сматрала да бивши бивши председник Сједињених Држава Џо Бајден није показао довољно емпатије према цивилима у… »

Политика 23.09.2025
Бивша потпредседница наводи да је Бајденова непопуларност и подршка Нетанијахуу допринела њеном губитку избора. Бивша потпредседница Сједињених Држава Камала Харис у својој књизи „107 дана" која излази данас, наводи да је… »
"Молила сам га да покаже емпатију према људима у Гази": Бура у Америци због књиге Камале Харис, тврди да је због Бајдена…

"Молила сам га да покаже емпатију према људима у Гази": Бура у Америци због књиге Камале Харис, тврди да је због Бајдена…

Блиц 23.09.2025
Бивша потпредседница Сједињених Држава Камала Харис у својој књизи "107 дана" која излази данас, наводи да је сматрала да бивши председник Сједињених Држава Џо Бајден није показао довољно емпатије према цивилима у Гази, као… »
"Молила сам га...": Камала Харис открила шокантне детаље о Бајдену

"Молила сам га...": Камала Харис открила шокантне детаље о Бајдену

Б92 23.09.2025
Бивша потпредседница САД Камала Харис у својој књизи "107 дана" која излази данас, наводи да је сматрала да бивши председник Џо Бајден није показао довољно емпатије према цивилима у Гази. Харис сматра и да је његова… »

Вести дана »