Povezane vesti
Emir Habibović slomljen od bola: Izgubio blisku osobu u tragičnoj nesreći
Kurir 23.09.2025
Pevač Emir Habibović doživeo je veliki gubitak, nakon što je bliska osoba iz njegovog života tragično nastradala. Na svom Instagram profilu, Emir je podelio emotivnu poruku, u kojoj je otkrio da je tog jutra izgubio dragog prijatelja. "Dragi moji, zbog… »
"Jutros je poginuo": Tragedija u domu pevača, saopštio bolnu vest
Blic 23.09.2025
Pevač Emir Habibović saopštio je da mu je poginula bliska osoba. Naime, na Instagram profilu, Emir Habibović je poruku u kojoj je obavestio sve da je ostao bez bliskog prijatelja koji je poginuo. - Dragi moji, zbog smrti mog druga, prijatelja, brata… »
"Jutros je poginuo" Pevač slomljen zbog tragedije, oglasio se bolnom porukom!
Alo 23.09.2025
Umesto slavlja i radosti, njegov dolazak na snimanje emisije obeležila je tužna vest. Pevač Emir Habibović ostao je bez bliske osobe koja je poginula, zbog čega se oglasio. Nažalost, umesto slavlja i radosti, njegov dolazak na snimanje emisije kod Peje… »
"Jutros je poginuo neko koga sam..." Velika tragedija u pevačevom domu, oglasio se pre emisije
Telegraf 23.09.2025
Pevač Emir Habibović ostao je bez bliske osobe koja je poginula, zbog čega se oglasio. Nažalost, umesto slavlja i radosti, njegov dolazak na snimanje emisije kod Peje, obeležila je tužna vest. Na svom profilu Habibović je objavio emotivnu poruku u kojoj… »
Vesti dana »
Tramp šokira svet: Putin i Zelenski spremni za dogovor - Evropa ulazi u igru
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Krunić i Danilina u osmini finala u dublu na Australijan openu
Nedeljnik pre 21 minutajoš 33 povezane
Ujutru mogući mraz i magla, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima: Najviša temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 15 povezanih
Potpuni zastoj na auto-putu ka Novom Sadu: Čak četiri saobraćajke na istom mestu, delovi vozila rasuti po putu (video)
Kurir pre 21 minutajoš 12 povezanih
Akademski plenum traži zaustavljanje mera Prištine, tvrde da vode gašenju Univerziteta
Serbian News Media pre 11 minutajoš 4 povezane