Povezane vesti
Nije se ni razveo, već trese jorgan planinu! Bora Santana priveo zadrugarku u krevet, ljubili se, a onda...
Telegraf 23.09.2025
Rijaliti učesnik Bora Santana završio je u krevetu sa cimerkom Sarom Raičević, sa kojom se strasno ljubio. Pre nego što je zakoračio u Belu kuću, Bora Santana je rekao da u rijaliti ulazi slomljenog srca jer se razvodi od Milice Kemez, ali je, po svemu… »
Na dan razvoda u krevetu sa drugom Bora Santana već našao utehu i to sa ovom cimerkom! (foto)
Kurir 23.09.2025
Bora Santana je pre ulaska u Belu kuću otkrio da ulazi sa slomljenim srcem, ali izgleda da mu nije trebalo mnogo da pronađe utehu. Naime, Bora je završio ispod pokrivača sa Sarom Raičević, koja je već bila u centru pažnje nakon što se nedavno kupala sa… »
"Dva i po sata nisi silazila sa mene": Bora Santana raskrinkao rijaliti učesnicu, ona pukla od nervoze: "Ja sam te doveo u…
Blic 23.09.2025
Početak nove sezone Elite obeležile su mnoge priče, a posebno se izdvojila Sara Stojanović koja se ljubila sa Ivanom Marinkovićem. Ovaj poljubac je Sari doneo mnogo priča, za koje ona tvrdi da su delimično ili nisu uopšte tačne. Tako sada Bora Santana… »
"Dva sata nisi silazila s mene" Bora Santana besan zbog Sare, rešio da iznese sve o njihovom odnosu: Spopadala si me u kafani
Kurir 23.09.2025
Učesnik "Elite 9" Bora Santana rešio je da otkrije sve o odnosu sa cimerkom Sarom Stojanović, koja je u rijalitiju započela vezu sa Ivanom Marinkovićem, zbog čega je njena majka završila u bolnici. Njih dvoje su prethodnih dana imali više rasprava, jer… »
"Nisi silazila sa mene dva i po sata" Voditelj urnisao učesnicu Elite, otkrio da su bili zajedno: "Spopala si me u kafani"
Alo 23.09.2025
Santana je treći učesnik sa kojim je Sara bila intimna. Sinoć je u toku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević podigao Saru Stojanović kako bi ispričala dešavanja između nje i Ivana Marinkovića. - Nismo imali se*s, ali nisam ga ni suzama… »
Vesti dana »
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 10 satijoš 1 povezana