Povezane vesti
"Dva i po sata nisi silazila sa mene": Bora Santana raskrinkao rijaliti učesnicu, ona pukla od nervoze: "Ja sam te doveo u…
Blic pre 1 sat
Početak nove sezone Elite obeležile su mnoge priče, a posebno se izdvojila Sara Stojanović koja se ljubila sa Ivanom Marinkovićem. Ovaj poljubac je Sari doneo mnogo priča, za koje ona tvrdi da su delimično ili nisu uopšte tačne. Tako sada Bora Santana… »
"Dva sata nisi silazila s mene" Bora Santana besan zbog Sare, rešio da iznese sve o njihovom odnosu: Spopadala si me u kafani
Kurir pre 4 sati
Učesnik "Elite 9" Bora Santana rešio je da otkrije sve o odnosu sa cimerkom Sarom Stojanović, koja je u rijalitiju započela vezu sa Ivanom Marinkovićem, zbog čega je njena majka završila u bolnici. Njih dvoje su prethodnih dana imali više rasprava, jer… »
"Nisi silazila sa mene dva i po sata" Voditelj urnisao učesnicu Elite, otkrio da su bili zajedno: "Spopala si me u kafani"
Alo pre 10 sati
Santana je treći učesnik sa kojim je Sara bila intimna. Sinoć je u toku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević podigao Saru Stojanović kako bi ispričala dešavanja između nje i Ivana Marinkovića. - Nismo imali se*s, ali nisam ga ni suzama… »
Vesti dana »

Student Bogdan Jovičić 13 dana štrajkuje glađu: Peticiju za oslobađanje do sada potpisalo 64.000 građana
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih

Danas počinje Generalna skupština UN: U Njujorku raspoređene specijalne snage, dronovi uključeni u mere bezbednosti
Blic pre 40 minutajoš 27 povezanih

Počasni konzul Srbije u Izraelu: Priznanje Palestine ovde se doživljava kao nagrada za terorizam Hamasa
Euronews pre 15 minutajoš 26 povezanih

"Sramota je šta NATO radi sa rusijom"! Tramp udario i na Evropu: "Preplavili su vas migranti" (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 24 povezane