Povezane vesti
"Koliko Ja znam on nije voditelj, nema školu": Bojana Lazić odbrusila Milanu Mitroviću: Evo da li ima tenzije kada se kamere…
Blic pre 20 dana
Bojana Lazić, voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde" stigla je na snimanje nove emisije. Bojana je otkrila da je pogledala malo emisiju konkurencije "Zvezde Granda", ali da ona ova dva šou programa ne bi poredila. - Kratko sam videla, takođe su jako… »
"Koliko znam, on nema novinarsku školu": Bojana Lazić žestoko isprozivala voditelja "Zvezda Granda"
Mondo pre 21 dana
Voditeljka "Pinkovih zvezda" Bojana Lazić govorila je o konkurentskom takmičenju "Zvezdama Granda". Ona je priznala da je pogledala jednu emisiju, ali da se njen šou ne može meriti sa Grandovim. Pogledajte fotografije Bojane Lazić: "Kratko sam videla… »
"Nema školu, ne bih to da poredim" Žestoko zaratili voditelji popularnih muzičkih takmičenja!
Alo pre 21 dana
Zločin koji se dogodio 2012. godine prvi put je bio tema o kojoj je pevačica govorila za javnost. Voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde", Bojana Lazić, priznala je da je bacila oko na emisiju konkurencije "Zvezde Granda". Međutim, kako je istakla, ona… »
"On nije voditelj, nema školu" Bojana Lazić odbrusila Milanu Mitroviću, koji nije imao reči hvale za Pinkove zvezde: Možda…
Kurir pre 21 dana
Bojana Lazić, voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde", stigla je na snimanje nove emisije. Ona je otkrila da je pogledala malo emisiju konkurencije "Zvezde Granda", ali da ona ova dva šou programa ne bi poredila. - Kratko sam videla, takođe su jako dobri… »
"Pa on nema ni novinarsku školu" Bojana odgovorila Milanu Mitroviću! Voditelji ulaze u rat?
Telegraf pre 21 dana
Bojana Lazić, voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde" stigla je na snimanje nove emisije i dala svoje mišljenje o voditelju Zvezda Granda. Bojana je otkrila da je pogledala malo emisiju konkurencije "Zvezde Granda", ali da ona ova dva šou programa ne bi… »
Vesti dana »

Blokada Pete beogradske – učenici i roditelji traže smenu direktorke, blokirana i gimnazija "Sveti Sava"
RTS pre 58 minutajoš 40 povezanih

Dekan Poljoprivrednog: Obavešteni smo o tvrdnjama da je naša studentkinja doživela torturu, oglasićemo se narednih dana
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici raspravljaju o amandmanima na predložene zakone (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 38 povezanih

"16 dana za 16 žrtava": Studenti Novog Pazara najavili studentski marš do Novog Sada
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana