Povezane vesti
"Koliko znam, on nema novinarsku školu": Bojana Lazić žestoko isprozivala voditelja "Zvezda Granda"
Mondo pre 3 sata
Voditeljka "Pinkovih zvezda" Bojana Lazić govorila je o konkurentskom takmičenju "Zvezdama Granda". Ona je priznala da je pogledala jednu emisiju, ali da se njen šou ne može meriti sa Grandovim. Pogledajte fotografije Bojane Lazić: "Kratko sam videla… »
"Nema školu, ne bih to da poredim" Žestoko zaratili voditelji popularnih muzičkih takmičenja!
Alo pre 4 sati
Zločin koji se dogodio 2012. godine prvi put je bio tema o kojoj je pevačica govorila za javnost. Voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde", Bojana Lazić, priznala je da je bacila oko na emisiju konkurencije "Zvezde Granda". Međutim, kako je istakla, ona… »
"Koliko Ja znam on nije voditelj, nema školu": Bojana Lazić odbrusila Milanu Mitroviću: Evo da li ima tenzije kada se kamere…
Blic pre 5 sati
Bojana Lazić, voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde" stigla je na snimanje nove emisije. Bojana je otkrila da je pogledala malo emisiju konkurencije "Zvezde Granda", ali da ona ova dva šou programa ne bi poredila. - Kratko sam videla, takođe su jako… »
"On nije voditelj, nema školu" Bojana Lazić odbrusila Milanu Mitroviću, koji nije imao reči hvale za Pinkove zvezde: Možda…
Kurir pre 6 sati
Bojana Lazić, voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde", stigla je na snimanje nove emisije. Ona je otkrila da je pogledala malo emisiju konkurencije "Zvezde Granda", ali da ona ova dva šou programa ne bi poredila. - Kratko sam videla, takođe su jako dobri… »
"Pa on nema ni novinarsku školu" Bojana odgovorila Milanu Mitroviću! Voditelji ulaze u rat?
Telegraf pre 6 sati
Bojana Lazić, voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde" stigla je na snimanje nove emisije i dala svoje mišljenje o voditelju Zvezda Granda. Bojana je otkrila da je pogledala malo emisiju konkurencije "Zvezde Granda", ali da ona ova dva šou programa ne bi… »
Vesti dana »

Tramp smatra da zemlje NATO-a treba da obore ruske avione koji krše njihov vazdušni prostor
Beta pre 15 minutajoš 91 povezana

Talas priznanja Palestine i njegovi efekti: "Vid poruke Izraelu, ali problem operativnog rešenja na terenu ostaje"
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih

Turčin i Belgijanka ojadili Srbiju: Kontroverzne odluke sudija pogurale Iran u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Kurir pre 2 satajoš 65 povezanih

Zasedanje skupštine UN: Delegaciju Srbije predvodi predsednik Vučić
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih