Повезане вести
"Колико Ја знам он није водитељ, нема школу": Бојана Лазић одбрусила Милану Митровићу: Ево да ли има тензије када се камере…
Блиц 23.09.2025
Бојана Лазић, водитељка такмичења "Пинкове звезде" стигла је на снимање нове емисије. Бојана је открила да је погледала мало емисију конкуренције "Звезде Гранда", али да она ова два шоу програма не би поредила. - Кратко сам… »
"Колико знам, он нема новинарску школу": Бојана Лазић жестоко испрозивала водитеља "Звезда Гранда"
Мондо 23.09.2025
Водитељка "Пинкових звезда" Бојана Лазић говорила је о конкурентском такмичењу "Звездама Гранда". Она је признала да је погледала једну емисију, али да се њен шоу не може мерити са Грандовим. Погледајте фотографије Бојане… »
"Нема школу, не бих то да поредим" Жестоко заратили водитељи популарних музичких такмичења!
Ало 23.09.2025
Злочин који се догодио 2012. године први пут је био тема о којој је певачица говорила за јавност. Водитељка такмичења "Пинкове звезде", Бојана Лазић, признала је да је бацила око на емисију конкуренције "Звезде Гранда"… »
"Он није водитељ, нема школу" Бојана Лазић одбрусила Милану Митровићу, који није имао речи хвале за Пинкове звезде: Можда…
Курир 23.09.2025
Бојана Лазић, водитељка такмичења "Пинкове звезде", стигла је на снимање нове емисије. Она је открила да је погледала мало емисију конкуренције "Звезде Гранда", али да она ова два шоу програма не би поредила. - Кратко сам… »
"Па он нема ни новинарску школу" Бојана одговорила Милану Митровићу! Водитељи улазе у рат?
Телеграф 23.09.2025
Бојана Лазић, водитељка такмичења "Пинкове звезде" стигла је на снимање нове емисије и дала своје мишљење о водитељу Звезда Гранда. Бојана је открила да је погледала мало емисију конкуренције "Звезде Гранда", али да она ова… »
Вести дана »
Дубаи разбио Будућност у Зеници, са Партизаном за титулу АБА лиге
Спорт клуб пре 1 сатјош 99 повезаних
Гроси забринут због прекида комуникација са нуклеарком Запорожје; Јапан одбацује критике Русије о војном јачању
РТС пре 1 минутјош 34 повезане
Колињон елиминисао петог тенисера света у другом колу Ролан Гароса
Радио сто плус пре 12 минутајош 111 повезана