Povezane vesti
Filip Petrušev po povratku u Beograd: „Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu“
Hot sport 23.09.2025
„Biće veoma jak turnir i odlične ekipe“ Pripreme za VTB Superkup su završene, a takmičenje počinje 24. i 25. septembra u Beogradskoj areni. Ekipe su u ponedeljak uveče stigle u prestonicu, spremne za dvodnevni spektakl. Među učesnicima je i Filip… »
"Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu!" Filip Petrušev ponovo u Beogradu: Da vidim moje... Lepo je doći…
Kurir 23.09.2025
Reprezentativac Srbije je sa novim timom stigao u Beograd zbog učešća u VTB Supekupu. Takmičenje će biti odigrano u Beogradskoj areni 24. i 25. septembra, a Filip Petrušev i Dubai će u polufinalu igrati protiv Zenita. "Super je prilika da dođem u… »
Petrušev: "Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu"
B92 23.09.2025
Sve je spremno za početak VTB Superkupa, koji je na programu 24. i 25. septembra u "Beogradskoj areni", a u ponedeljak uveče su ekipe stigle u Beograd. Među putnicima bio je i Filip Petrušev, srpski reprezentativac, koji se posle Evrobasketa preselio u… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 24 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana