Povezane vesti
"Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu!" Filip Petrušev ponovo u Beogradu: Da vidim moje... Lepo je doći…
Kurir pre 11 sati
Reprezentativac Srbije je sa novim timom stigao u Beograd zbog učešća u VTB Supekupu. Takmičenje će biti odigrano u Beogradskoj areni 24. i 25. septembra, a Filip Petrušev i Dubai će u polufinalu igrati protiv Zenita. "Super je prilika da dođem u… »
Filip Petrušev po povratku u Beograd: „Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu“
Hot sport pre 12 sati
„Biće veoma jak turnir i odlične ekipe“ Pripreme za VTB Superkup su završene, a takmičenje počinje 24. i 25. septembra u Beogradskoj areni. Ekipe su u ponedeljak uveče stigle u prestonicu, spremne za dvodnevni spektakl. Među učesnicima je i Filip… »
Petrušev: "Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu"
B92 pre 13 sati
Sve je spremno za početak VTB Superkupa, koji je na programu 24. i 25. septembra u "Beogradskoj areni", a u ponedeljak uveče su ekipe stigle u Beograd. Među putnicima bio je i Filip Petrušev, srpski reprezentativac, koji se posle Evrobasketa preselio u… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Ispred prostorija SNS-a na Voždovcu građani (VIDEO): Doneli mrtvački kovčeg i ubacili fantomku, sendvič, lažnu diplomu …
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana