Povezane vesti

"Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu!" Filip Petrušev ponovo u Beogradu: Da vidim moje... Lepo je doći…

"Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu!" Filip Petrušev ponovo u Beogradu: Da vidim moje... Lepo je doći…

Kurir pre 11 sati
Reprezentativac Srbije je sa novim timom stigao u Beograd zbog učešća u VTB Supekupu. Takmičenje će biti odigrano u Beogradskoj areni 24. i 25. septembra, a Filip Petrušev i Dubai će u polufinalu igrati protiv Zenita. "Super je prilika da dođem u… »
Filip Petrušev po povratku u Beograd: „Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu“

Filip Petrušev po povratku u Beograd: „Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu“

Hot sport pre 12 sati
„Biće veoma jak turnir i odlične ekipe“ Pripreme za VTB Superkup su završene, a takmičenje počinje 24. i 25. septembra u Beogradskoj areni. Ekipe su u ponedeljak uveče stigle u prestonicu, spremne za dvodnevni spektakl. Među učesnicima je i Filip… »
Petrušev: "Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu"

Petrušev: "Opet sam na mestu gde sam igrao najbolju košarku u životu"

B92 pre 13 sati
Sve je spremno za početak VTB Superkupa, koji je na programu 24. i 25. septembra u "Beogradskoj areni", a u ponedeljak uveče su ekipe stigle u Beograd. Među putnicima bio je i Filip Petrušev, srpski reprezentativac, koji se posle Evrobasketa preselio u… »

Vesti dana »