Повезане вести

Филип Петрушев по повратку у Београд: „Опет сам на месту где сам играо најбољу кошарку у животу“

Филип Петрушев по повратку у Београд: „Опет сам на месту где сам играо најбољу кошарку у животу“

Хот спорт 23.09.2025
„Биће веома јак турнир и одличне екипе“ Припреме за ВТБ Суперкуп су завршене, а такмичење почиње 24. и 25. септембра у Београдској арени. Екипе су у понедељак увече стигле у престоницу, спремне за дводневни спектакл. Међу… »
"Опет сам на месту где сам играо најбољу кошарку у животу!" Филип Петрушев поново у Београду: Да видим моје... Лепо је доћи…

"Опет сам на месту где сам играо најбољу кошарку у животу!" Филип Петрушев поново у Београду: Да видим моје... Лепо је доћи…

Курир 23.09.2025
Репрезентативац Србије је са новим тимом стигао у Београд због учешћа у ВТБ Супекупу. Такмичење ће бити одиграно у Београдској арени 24. и 25. септембра, а Филип Петрушев и Дубаи ће у полуфиналу играти против Зенита. "Супер је… »
Петрушев: "Опет сам на месту где сам играо најбољу кошарку у животу"

Петрушев: "Опет сам на месту где сам играо најбољу кошарку у животу"

Б92 23.09.2025
Све је спремно за почетак ВТБ Суперкупа, који је на програму 24. и 25. септембра у "Београдској арени", а у понедељак увече су екипе стигле у Београд. Међу путницима био је и Филип Петрушев, српски репрезентативац, који се после… »

Вести дана »