Povezane vesti
Beki Bekić se povlači iz javnosti: „Kuvam, spremam i peglam, uživam sa unucima“
Nova 23.09.2025
Pevač Beki Bekić više ne želi da se eksponira u javnosti. Prošle nedelje u centru Šapca organizovan je koncert u znak sećanja na legendu narodne muzike Šabana Šaulića. Na bini su se smenjivali najpoznatiji pevači današnjice koji su bili prijatelji… »
"Kuvam, perem i peglam": Bio je jedan od najpopularnijih pevača, a danas se povukao sa scene i živi mirnim životom: "Ja sam…
Blic 23.09.2025
Pevač Beki Bekić kaže da ima pune ruke posla, ali da se više ne eksponira u javnosti kako "ne bi dosadio publici". Bekija Bekića sreli smo u Šapcu i to nam je bio odličan povodom da ga pitamo kako danas živi i čime je zaokupiran. - Ja vodim domaćinski… »
Vesti dana »
Stamenkovski položila venac na Spomenik deci stradaloj u NATO agresiji: Srbija pamti
RTV pre 29 minutajoš 93 povezane
Pada i na Kopaoniku! Golija se zabelela, a sneg provejava i na Kopu, pogledajte! Od četvrtka uveče stižu ozbiljne padavine: "Ih, kod nas padao i u avgustu!" foto
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Iz Irana stiže preokret kom se niko nije nadao! Novi vrhovni vođa spreman na nezamislivo, dve zemlje hitno ulaze u rat?! Raskrinkan Trampov tajni plan, tačno ovog dana sve staje, eksplozije u Tel Avivu (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Upozorenje: Građanima i stižu zlonamerne SMS poruke o navodnim prekršajima
Nova ekonomija pre 1 satjoš 20 povezanih