Povezane vesti

Smrt u domu Jelene rozge! Pevačica podelila jezive vesti, srce će vam pući

Smrt u domu Jelene rozge! Pevačica podelila jezive vesti, srce će vam pući

Kurir pre 10 sati
Jelena Rozga rastužila je pratioce na društvenim mrežama kada je otkrila sa čime se suočavala poslednjih mesec dana. Jelena Rozga ovih dana tuguje, a razlog je njen pas Ringo Starr koji je uginuo. Od svog ljubimca se oprostila njegovom fotografijom i… »
"Fališ mi, sve me boli od tuge" Jelena Rozga slomljena zbog smrti

"Fališ mi, sve me boli od tuge" Jelena Rozga slomljena zbog smrti

Alo pre 9 sati
Jelena Rozga objavila je tužnu vest na svom Instagram profilu. Jelena Rozga obavestila je sve da je uginuo njen voljena pas Ringo Star, koji je bio uz nju više od 10 godina. Od kućnog ljubimca se oprostila dirljivim rečima, te je objavila i niz njihovih… »
"Poslednjih mesec dana je bilo teško": Jelena Rozga saopštila tužne vesti, slomila se zbog gubitka psa: "Sve me boli od tuge"…

"Poslednjih mesec dana je bilo teško": Jelena Rozga saopštila tužne vesti, slomila se zbog gubitka psa: "Sve me boli od tuge"…

Blic pre 10 sati
Jelena Rozga rastužila je pratioce na društvenim mrežama kada je otkrila sa čime se suočavala poslednjih mesec dana. Jelena Rozga ovih dana tuguje, a razlog je njen pas Ringo Starr koji je uginuo. Od svog ljubimca se oprostila njegovom fotografijom i… »
"Sve me boli od tuge": Jelena Rozgla slomljena nakon njegove smrti - Bićeš zauvek moj zlatni dečak

"Sve me boli od tuge": Jelena Rozgla slomljena nakon njegove smrti - Bićeš zauvek moj zlatni dečak

Telegraf pre 10 sati
Jelena Rozga podelila je tužnu vest na svom Instagram profilu. Naime, pevačica je podelila tugu sa svojim pratiocima, te je obavestila sve da je uginuo njen voljena pas Ringo Starr, koji je bio uz nju više od 10 godina. Jelena Rozga se od njega oprostila… »
Jelena Rozga slomljena zbog velikog gubitka: Ljubavi moja najveća, nedostaješ mi, sve me boli od bola...

Jelena Rozga slomljena zbog velikog gubitka: Ljubavi moja najveća, nedostaješ mi, sve me boli od bola...

Story pre 12 sati
Pevačica se suočila sa velikim gubitkom. Jelena Rozga doživela je težak udarac – uginuo je njen pas Rino Star, koji joj je godinama pravio društvo gde god da je išla. Tužnu vest podelila je na Instagramu, a njenu objavu prenosimo u celosti. - Zlatni moj… »

Vesti dana »