Povezane vesti
Akademski plenum: Bogdane, nisi sam!
Jugmedia 23.09.2025
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. Njegova lična žrtva postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone koji važe za sve… »
Ritam grada Kg 23.09.2025
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. – Njegova lična žrtva postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone koji važe za… »
Moj Novi Sad 23.09.2025
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. Njegova lična žrtva, kako navode, postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone… »
Vesti dana »
(Foto) Macut u Orašju poručio da Sretenje predstavlja buđenje nacionalnog duha i jedinstva Srba
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 39 povezanih
Srpski narod je željan mira: Svečana ceremonija u Orašcu povodom Dana državnosti /video, foto/
Sputnik pre 35 minutajoš 46 povezanih
Pojačan saobraćaj na putevima Srbije: Moguća zadržavanja na naplatnim rampama i granicama u utorak
N1 Info pre 35 minutajoš 25 povezanih
Protest poljoprivrednika u Blacu u ponedeljak – najavili i blokadu puta
Južne vesti pre 30 minutajoš 19 povezanih
Macut: Razmišljam o rekonstrukciji vlade, neki ministri se pojavljuju samo na Instagramu
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih