Povezane vesti
Akademski plenum: Bogdane, nisi sam!
Jugmedia 23.09.2025
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. Njegova lična žrtva postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone koji važe za sve… »
Ritam grada Kg 23.09.2025
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. – Njegova lična žrtva postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone koji važe za… »
Moj Novi Sad 23.09.2025
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. Njegova lična žrtva, kako navode, postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone… »
Vesti dana »
Minimalac u Srbiji ide na oko 70.000 dinara: Vlada donela odluku, poznata nova cena radnog sata
NIN pre 14 minutajoš 27 povezanih
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 73 povezane
Dačić demantovao tvrdnje Milića da vlast priprema izbornu krađu
Glas Zaječara pre 54 minutajoš 21 povezana
Oteli, zatočili, pa svirepo mučili muškarca: Uhapšeni pripadnici "vračarske grupe", za jednim se još traga
Mondo pre 49 minutajoš 19 povezanih