Povezane vesti
Akademski plenum: Bogdane, nisi sam!
Jugmedia pre 7 sati
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. Njegova lična žrtva postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone koji važe za sve… »
Ritam grada Kg pre 10 sati
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. – Njegova lična žrtva postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone koji važe za… »
Moj Novi Sad pre 10 sati
Akademski plenum izražava punu solidarnost i podršku studentu Bogdanu Jovičiću, koji se već danima bori za pravdu i dostojanstvo. Njegova lična žrtva, kako navode, postala je simbol šire borbe za akademsku i društvenu slobodu, kao i za jednake zakone… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Zvaničnik Stejt departmenta:Kurti prešao crvenu liniju pokušajem da blokira S.listu
RTV pre 4 satijoš 2 povezane