Povezane vesti
Brat popularne pevačice se takmiči u zvezdama Granda Došla da ga podrži, pa se setila anegdota sa Popovićem: Kao da je tu...…
Kurir 23.09.2025
Pevačica Nadica Ademov pojavila se na snimanju emisije " Zvezde Granda" i to posebnim povodom. Na samom ulasku u zgradu u kojoj se snima muzičko takmičenje stajala je Nadica Ademov sa braćom. - Nešto sam sa braćom pričala jer mi se Bubi danas takmiči, pa… »
"Mnogo me je emocija preplavilo" Nadica Ademov došla na snimanje zg, pa se prisetila Popovića: "Kao da je tu"
Telegraf 23.09.2025
Pevačica Nadica Ademov pojavila se danas, 23. septembra na snimanju Zvezda Granda i to posebnim povodom. Naime, na Košutnjaku se snimala još jedna emisija "Zvezde Granda", a među prvima je stigla Snežana Đurišić koja je ubrzanim korakom ušla u studio. Na… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 8. septembar: Jugoslavija drugi put postala prvak sveta u košarci, rođen Antonjin Dvoržak, umrli Rihard Štraus, kraljica Elizabeta, Leni Rifenštal...
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Zelenski otkrio šta Amerika priprema: "Radi se o koracima za smirivanje tenzija"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Napadi Huta na Saudijsku Arabiju, povređene 73 osobe; Tramp: Cene nafte će naglo pasti kada pobedimo
RTS pre 10 minutajoš 1 povezana