Povezane vesti
Gaćinović pred Radnički 1923: Mislim da dosta zavisi od nas
RTV Novi Pazar pre 1 dan
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je kragujevački Radnički 1923 sjajan tim, ali da u zaostaloj utakmici prvog kola Super lige Srbije dosta zavisi od njegovih igrača. “Ambiciozni smo i mi i oni, a posle dužeg vremena igra… »
Gaćinović pred derbi sa Kragujevčanima: "Sa Dudićem fajterski, kod Lukovića više taktičkih varijanti..."
Sportske.net pre 1 dan
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je kragujevački Radnički 1923 sjajan tim, ali da u zaostaloj utakmici prvog kola Super lige Srbije dosta zavisi od njegovih igrača. "Ambiciozni smo i mi i oni, a posle dužeg vremena igra… »
Gaćinović pred Radnički 1923: Mislim da dosta zavisi od nas
Sportski žurnal pre 8 sati
Meč na Gradskom stadionu zakazan je za sredu od 18 časova. Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je kragujevački Radnički 1923 sjajan tim, ali da u zaostaloj utakmici prvog kola Super lige Srbije dosta zavisi od njegovih igrača, prenosi… »
Gaćinović: Mislim da dosta zavisi od nas
Radio sto plus pre 9 sati
“Ambiciozni smo i mi i oni, a posle dužeg vremena igra pred publikom. Nije isto sa i bez publike, videćemo kako će sve to ići. Nadam se da ćemo biti u punom elementu i na visini zadatka. Naši derbiji su zdravi, postali su zanimljivi i neizvesni… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Ispred prostorija SNS-a na Voždovcu građani (VIDEO): Doneli mrtvački kovčeg i ubacili fantomku, sendvič, lažnu diplomu …
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Zvaničnik Stejt departmenta:Kurti prešao crvenu liniju pokušajem da blokira S.listu
RTV pre 4 satijoš 2 povezane

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 7 satijoš 1 povezana